GOMEX pokrovitelj manifestacije "Grad otvorenog srca"

03.01.2018
Poslednjeg dana 2017. godine u centru Zrenjanina, na glavnom gradskom trgu, održana je još jedna, peta po redu, tradicionalna manifestacija "Grad otvorenog srca".
 
Najmlađi Zrenjaninci napravili su najbolji uvod u novogodišnje veselje, a u tome su im pomagali Deda Mrazevi, klovnovi, animatori, muzičari... i kompanija GOMEX.
 
Naša kompanija darivala je sve prisutne klince i klinceze prigodnim novogodišnjim paketićima koje su im delili brojni Deda Mrazevi.
 
Uprkos temperaturi koja je bila jednocifrena, mnogi naši sugrađani odlučili su da sunčan dan provedu u centru grada i svojoj deci omoguće lepo druženje i zabavu u poslednjem danu 2017. godine.
 
Organizatori programa - Grad Zrenjanin, Kulturni centar grada, Turistička organizacija grada zajedno sa našom kompanijom – potrudili su se da pripreme sadržajan program tokom kog su nastupili Gradski dečiji hor, amatersko pozorište mladih "CEKOM", Gimnastičko plesni klub "Free dance"...
 
Sa decom se družilo desetak Deda Mrazeva koji su im na kraju događaja podelili paketiće, dar naše kompanije. U kasnim popodnevnim satima, mališani su se, zadovoljni i srećni, zajedno sa svojim roditeljima, uputili kućama na poslednje pripreme pred doček Nove godine.
 
 

Aktuelna akcija

Kupi me u cetvrtak

Vikend akcija

Hocu Kesirice