Dobre vesti za sve korisnike KASICE BROJALICE!

16.11.2017
Od 17. novembra startovala je nova akcija za naše lojalne potrošače pod nazivom "Ček na dopis".Projekat "Ček na dopis" predstavlja inovacuju u poslovanju kompanije GOMEX. 
 
Nova mogućnost za kupovinu u našim maloprodajnim objektima jeste donos čeka na osnovu kojeg će se potrošaču pripisati KEŠIRIĆI na KASICU BROJALICU za plaćanje obavljenih kupovina u GOMEX-ovim objektima. Korisniku KASICE BROJALICE koji ostavi ček na BROJALICU će biti pripisani KEŠIRIĆI u iznosu od 5.000 dinara, što predstavlja maksimalni iznos čeka. Dakle, 5.000 Keširića predstavlja u stvari 5.000 dinara. Potrošaču će od momenta evidencije čeka koji je doneo biti omogućeno da svaki dan, po želji, kupuje na KEŠIRIĆE U BILO KOJEM IZNOSU do poslednjeg KEŠIRIĆA koji ima na njegovoj KASICI BROJALICI.
 
Rok za naplatu ovih čekova iznosi 90 dana, kao i rok za potrošnju pripisanih KEŠIRIĆA koji je takođe 90 dana. 
 
Plaćanje kroz akciju "Ček na dopis" nije ograničeno u koracima od 500 Keširića, već se može vršiti u bilo kom iznosu do granice raspoloživih Keširića. Takođe, plaćanje se može vršiti u bilo kojem maloprodajnom objektu, nezavisno od objekta u kojem je ostavljen ček. 
 
Tokom potrošnje pripisanih Keširića, potrošač ostvaruje pravo da sakuplja nove dodatne Keširiće na osnovu obavljenih kupovina. Nakon isteka 90-og dana od dana kada je potrošač ostavio ček ako potrošaču na stanju ostanu Keširići koje nije potrošio, iste može da potroši po ,,starom“ principu u koracima od 500.
 
Ovakva pogodnost za kupovinu omogućena je samo korisnicima KASICE BROJALICE koju možete dobiti u bilo kojem GOMEX-ovom objektu za samo par minuta.
 
 
 
 

Aktuelna akcija

Kupi me u cetvrtak

Vikend akcija

Hocu Kesirice