Gomex na privrednoj manifestaciji "ZRbiznet - Poveži se!"

02.10.2017
Tokom održavanja nove privredne manifestacije „ZRBIZNET”, koja je u zrenjaninskoj Hali sportova održana od 29. do 30. septembra, članovi Unije poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina i predstavnici lokalne samouprave uspeli su da okupe znatan broj privrednih subjekata. Na jednom mestu štandove su imali stručnjaci različitih profila iz privatnog sektora, strukovna udruženja, obrazovne institucije, državne i nevladine organizacije i oni koji se bave uslužnim delatnostima, kao i zanatlije.
 
Kao član Zrenjaninskog poslovnog kruga (ZREPOK) i Unije poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina, kompanija „Gomex“ se među prvima odazvala da aktivno učestvuje na novoj privrednoj manifestaciji „ZrBizNet – Poveži se!“.
Cilj našeg učešća na sajmu bio je da se predstavimo svim onim zrenjaninskim preduzetnicima i privrednim subjektima, koji još uvek nisu čuli za nas i da im ponudimo mogućnost zajedničke saradnje.
 
Jedan od strateških ciljeva "Gomex"-a je da dodatno osnažimo zrenjaninski privredni sektor. Korišćenjem lokalnih resursa i angažovanjem lokalnih preduzetnika, mi dodatno jačamo našu privredu i u mogućnosti smo da otvorimo nova radna mesta.
 
Kompanija „Gomex“ je u okviru ovog događaja kroz razne prezentacije i neposredne susrete sa preduzetnicima pokušala da poveća portfolio saradnika i izvođača radova za našu kompaniju, sa ciljem zajedničkih nastupa kako na domaćem, tako i na regionalnom tržištu.
Primarni cilj manifestacije bio je povezivanje i poboljšanje postojeće komunikacije između malih, srednjih, velikih kompanija i preduzetnika.
 
 
 
 
 

Aktuelna akcija

Kupi me u cetvrtak

Vikend akcija

Hocu Kesirice