GOMEX podržao izložbu pasa u Melencima

04.09.2017
Pas je čovekov najbolji prijatelj, a ova "milenijumska veza" nekako je, čini nam se, najjača između dece i njihovih četvoronožnih drugara. Na izložbi pasa svih rasa, koja je organizovana u banji Rusanda u Melencima nadomak Zrenjanina, bilo je prilike da se u ovu ljubav između najmlađih učesnika i njihovih pasa i sami uverimo.
 
Kompanija GOMEX sa zadovoljstvom je prihvatila poziv organizatora, Kinološkog društva "Rusanda" iz Melenaca, da budemo deo ove vrlo lepe i, na kraju, uspešne izložbe u segmentu sponzorstva za najmlađe učesnike.
 
Pažljivo smo odabrali nagrade baš za te najmlađe učesnike, kao što su i oni pažljivo pripremali svoje ljubimce za iskusne oči međunarodnih kinoloških sudija. Poklonili smo im, između ostalog, i pakete naše hrane za pse "1/1", artikla koji se nalazi u ponudi svih GOMEX-ovih maloprodajnih objekata. Oni nešto stariji učesnici ocenili su našu "1/1" hranu za pse vrlo visokim ocenama, potvrđujući na taj način da i u ovoj kategoriji imamo svog favorita.
 
Bila je to revija zaista zanimljivih i kvalitetnih pasa, ali i prilika da se poznavaocima i ljubiteljima kinologije predstave neki budući vlasnici šampiona, odgajivačnica, pa i buduće sudije. Male vodiče (ili - kako su nam objasnili - zvanično male "hendlere") i njihove pse aplauzom je pozdravila okupljena publika, a oni su, po ugledu na one starije vodiče, vrlo znalački i odmereno, prošetali svoje četvoronožne drugare.
 
Ruku na srce, bilo je i kuca koje su "za glavu" bile višlje od svojih vodiča, ali to je samo dalo dodatnu draž celoj ovoj priči... Na kraju, posle sudijskog većanja i dugog razmišljanja, proglašeni su najlepši psi u ovoj kategoriji. Mali takmičari pozdravili su troje najboljih i njihove vodiče, nije bilo suza i razočarenja, već samo čestitki i lepih reči. 
 

 

 

Aktuelna akcija

Kupi me u cetvrtak

Vikend akcija