Održan tradicionalni prolećni "Sajam cveća" ispred Gomex Totala

15.05.2017
Tradicionalni prolećni "Sajam cveća", koji zajednički organizuju kompanija GOMEX i odgajivači i ljubitelji cveća i ove godine je okupio veliki broj izlagača. Oni su iskoristili lepo vreme da sugrađanima pokažu ono što uzgajaju i sve svoje proizvode koji na poseban način dopunjuju proizvodnju cveća.
 
Na poziv naše kompanije, ove godine su se odazvali "Carska bašta" iz Mužlje, rasadnici "Eden" i "Čistoća i zelenilo", Srednja Poljoprivredna škola iz Zrenjanina, udruženje žena "Dositej", Osnovna i srednja škola "9. maj" kao i samostalni proizvođači cveća i prateće opreme za hortikulturu.
 
Po rečima mnogih potrošača i posetilaca sajma, poseban kvalitet ove manifestacije činila je prilika da se na jednom mestu nabavi željeno cveće, ali i da se na kratko porazgovara sa stručnjacima iz raznih oblasti na temu odgajanja bilja, održavanja, sortiranja, aranžiranja...
 
Svi učesnici ove manifestacije su uz svoje artikle imali priliku da daju savete potrošačima, podele promo materijale i ostvare nove kontakte. Na ovaj način, naša kompanija potrudila se da jednu običnu subotnju, prepodnevnu kupovinu pretvori u lep cvetni doživljaj.

 

Aktuelna akcija

Kupi me u cetvrtak

Vikend akcija