Od kartona cela vasiona!

09.05.2017
Prva po redu radionica drugog ciklusa "Od kartona cela vasiona" po ideji glumca lutkara Jovan Carana Denisa, održana je u subotu 6. maja u Gradskoj narodnoj biblioteci "Žarko Zrenjanin" u Zrenjaninu. Prijatelj drugog ciklusa radionica "Od kartona cela vasiona" je kompanija GOMEX.
 
U okviru ovog drugog ciklusa održaće se deset radionica na kojima će deca uz asistenciju roditelja ili pratilaca stvoriti svoju prvu 3D knjigu sa pesmicama - iskakalicama. Na svakoj radionici nastajaće po jedna stranica knjige, a uz kreiranje ovakvih originalnih riznica sa pesmama Jovana Jovanovića Zmaja, učesnici i autor radionica napraviće i knjigu većeg formata, bibliofilski primerak, kao poklon biblioteci.
 
Radionice će se održavati svake subote od 11 časova u velikoj sali biblioteke. U njima mogu učestvovati deca svih uzrasta i njihovi roditelji, bake, deke, vaspitači, pratioci. 
 
Odrasli sa decom na edukativan i zabavan način timski ovladavaju različitim tehnikama pravljenja modela od kartona i papira. Radionice su besplatne.
 
 

Aktuelna akcija

Kupi me u cetvrtak

Vikend akcija