Festival ljubavi i vina u Subotici

18.02.2017
U Velikoj većnici Gradske kuće u Subotici održan je tradicionalni, šesnaesti po redu "Festival ljubavi i vina", koji je ove godine okupio više od stotinu izvođača i mnogobrojnu publiku. Kao zvezda večeri nastupila je legendarna pevačica šlagera Beti Đorđević.
 
Ovogodišnji generalni pokrovitelj Festivala bila je kompanija GOMEX. Naša kompanija predstavila se i vinom "Šešir nakrivi", robnom markom vina kojom se ponosimo. Gosti i učesnici Festivala su, nakon degustacije, imali samo reči hvale za "Šešir nakrivi", dok su subotički enolozi dali vrlo visoke ocene našem vinu.
 
Kao uvertira u ovogodišnji festival, koji se tradicionalno održava na Svetog Trifuna i Svetog Valentina, u Vestibilu Gradske kuće otvorena je retrospektivna izložba fotografija "Naših prvih 15 festivala". Reč je o radovima subotičkih fotografa koji su obeležili minule festivale.
 
Uz već poznate pevače mnogi mladi talenti koji su nastupili na ovom Festivalu su u međuvremenu postali zvezde, a to su Dušan Svilar, Saša Babić, Mirna Radulović... Nastupili su horovi "Veselice", "Adađo", Ženski omladinski hor Maćaša Murenjija, Robert Đivanović, tamburaši Josipa Mataka i mnogi drugi, koje publika voli i ceni.
 
Svojom čuvenom pesmom "Počnimo ljubav ispočetka" pečat na ovogodišnji festival stavila je Beti Đorđević.

 

 

Aktuelna akcija

Kupi me u cetvrtak

Vikend akcija