GOMEX pokrovitelj Festivala profesionalnih pozorišta Vojvodine

24.04.2018

Predstavom "Anika i njena vremena" u izvođenju ansambla Srpskog Narodnog Pozorišta iz Novog Sada u zrenjaninskom pozorištu "Toša Jovanović" u ponedeljak, 23. aprila otvoren je 68. Festival profesionalnih pozorišta Vojvodine. Reč je o  najstarijoj manifestaciji te vrste u našoj zemlji, a posle nekoliko godina pauze, domaćini su mu ponovo Zrenjanin i NP "Toša Jovanović".

GOMEX deo proslave Dana vojske u Zrenjaninu

24.04.2018
Dan Vojske Srbije obeležen je u ponedeljak, 23. aprila prigodnom manifestacijom u zrenjaninskoj kasarni "Svetozar Marković Toza". Pripadnici Vojske Srbije, Komande za razvoj Banatske brigade, priredili su najpre svečani deo – obraćanje zvanicama i umetnički program, a nakon toga je na otvorenom poligonu kasarne priređena izložba naoružanja i vojne opreme.

Festival Profesionalnih pozorišta Vojvodine ponovo u Zrenjaninu

17.04.2018

Festival profesionalnih pozorišta Vojvodine, najstariji pozorišni festival u regionu, održaće se ove godine po 68. put. Posle nekoliko godina pauze, domaćini su mu ponovo Zrenjanin i Narodno pozorište „Toša Jovanović”. Najbolje u vojvođanskoj pozorišnoj produkciji videćemo od 23. do 29. aprila.

Dodeljene jubilarne nagrade ASSITEJ Srbija

14.04.2018

Kompanija Gomex je imala čast da svojom podrškom i prisustvom uveliča jubilej Udruženja za razvoj pozorišta za decu i mlade ASSITEJ Srbija (Association du Theatre pour l'Enfanceet la Jeunesse) u Malom pozorištu „Duško Radović” u Beogradu. 

 

IV UKSRŠNJE JAJE

07.04.2018

U organizaciji zrenjaninske igraonice "Moj mali svet" i dečijeg dućana "Ogi" na Trgu slobode u Zrenjaninu održan je četvrti po redu festival za decu pod nazivom "Uskršnje jaje". Generalni pokrovitelj je, kao i prethodnih godina, bila kompanija GOMEX.

 

Gomex stigao i u Srpski Miletić

06.04.2018

Prvi objekat GOMEX-a u Srpskom Miletiću u opštini Odžaci u Zapadnobačkom okrugu, predat je u petak, 06. aprila tačno u 09h na korišćenje potrošačima. Mini market "Srpski Miletić" ujedno je i  157. objekat u maloprodajnom sistemu GOMEX-a.

 

Radno vreme Gomex objekata za vreme Uskršnjih praznika

04.04.2018
U susret Uskršnjim praznicima, maloprodajni objekti GOMEX-a radiće po sledećem rasporedu:
 

Organizovana tradicionalna, 16. po redu "Korpa solidarnosti"

31.03.2018
Tradicionalna, 16. po redu "Korpa solidarnosti" organizovana je u subotu, 31. marta u Supermarketu "Total" u Zrenjaninu. Ovu humanu akciju i ovog puta zajedničkim snagama organizovala je naša kompanija u saradnji sa Rotaract klubom iz Zrenjanina.
 

Drugi Gomex-ov objekat otvoren u Šidu

30.03.2018

Drugi maloprodajni objekat GOMEX-a u Šidu, u Sremskom okrugu, smeštenom na padinama Fruške gore., predat je u petak, 30. marta tačno u 09h na korišćenje potrošačima. Supereta "Šid Centar" ujedno je i  156. objekat u maloprodajnom sistemu GOMEX-a.

 

Obeležen Svetski dan osoba sa Daunovim sindromom

28.03.2018

U organizaciji Osnovne i srednje škole "9. maj" iz Zrenjanina i uz podršku kompanije GOMEX, na Trgu slobode u Zrenjaninu obeležen je Međunarodni dan osoba sa Daunovim sindromom. U šetnju podrške, u šarenim ili rasparenim čarapama, krenuli su đaci više gradskih osnovnih škola, vrtića, predstavnici GOMEX-a, lokalne samouprave i drugih.

Aktuelna akcija

Kupi me u cetvrtak

Vikend akcija

Hocu Kesirice