GOMEX dobitnik AAA Gold sertifikata za kvalitetno poslovanje

23.11.2017

Kompanija GOMEX je jedina trgovačka kompanija koja je ušla u klub poželjnih poslovnih partnera gde se nalazi manje od 2% najuspešnijih firmi u Srbiji. Tim povodom, direktor kompanije Bisnode Miroslav Ekart na konferenciji za medije uručio je ovaj prestižni Sertifikat o izvrsnosti poslovanja kategorije AAA direktoru GOMEX-a Goranu Kovačeviću.

Miloš Trošić pobednik sedmog ciklusa projekta "Letnja stručna praksa"

20.11.2017
Na Tehničkom Fakultetu "Mihajlo Pupin" u Zrenjaninu svečano je proglašen pobednik sedmog po redu ciklusa projekta "Letnja stručna praksa". Petočlana komisija, koju si činili profesori sa fakulteta, jedan predstavnik ZREPOK-a i prošlogodišnji pobednik projekta, ocenili su kandidate i izabrali najboljeg među njima.

Dobre vesti za sve korisnike KASICE BROJALICE!

16.11.2017
Od 17. novembra startovala je nova akcija za naše lojalne potrošače pod nazivom "Ček na dopis".Projekat "Ček na dopis" predstavlja inovacuju u poslovanju kompanije GOMEX. 
Nova mogućnost za kupovinu u našim maloprodajnim objektima jeste donos čeka na osnovu kojeg će se potrošaču pripisati KEŠIRIĆI na KASICU BROJALICU za plaćanje obavljenih kupovina u GOMEX-ovim objektima. Korisniku KASICE BROJALICE koji ostavi ček na BROJALICU će biti pripisani KEŠIRIĆI u iznosu od 5.000 dinara, što predstavlja maksimalni iznos čeka.

Poseta studenata ekonomskog fakulteta

02.11.2017

Kao otvorena i moderna kompanija, uvek spremna da podeli svoja iskustva i upozna javnost, posebno onu stručnu, sa svojim poslovanjem i standardima koje primenjujemo, kompanija GOMEX je prvog dana novembra bila domaćin grupi studenata treće godine Ekonomskog fakulteta iz Beograda.

Zrenjaninsko pozorište među evropskim istorijskim teatrima

31.10.2017
Narodno pozorište "Toša Jovanović" u Zrenjaninu, uvršteno je u "Evropsku rutu istorijskih teatara", kojom su predstavljena odabrana pozorišta kao izvanredan deo evropskog kulturnog nasleđa. Zbog specifične arhitekture, očuvanosti i bogate istorije, zrenjaninsko pozorište je deo "Jadranske rute" u okviru "Evropske rute", zajedno sa pojedinim pozorištima iz bivših jugoslovenskih zemalja.
Tim povodom je na dan Svetskog dana evropskih istorijskih teatara, Narodno pozorište "Toša Jovanović" pripremilo je izložbu kojom će promovisati svoj rad, učešće u "Jadranskoj ruti" i pripadnost evropskim istorijskim teatrima. Postavka se nalazi na Trgu slobode u Zrenjaninu a realizovana je zahvaljujući pomoći dugogodišnjeg pokrovitelja zrenjaninskog teatra - kompaniji GOMEX.
 

GOMEX i Radio KLIK tradicionalno na Sajmu knjiga

31.10.2017

Nastavljajući misiju približavanja kulturnih dešavanja Zrenjanincima, kompanija GOMEX u saradnji sa lokalnim "Klik" radijom i ove godine organizovala je odlazak na Sajam knjiga u Beogradu. Svi oni koji su pokazali znanje i tačno odgovorili na pitanja postavljena u programu radio "Klika" dobili su kao nagradu put i ulaznicu na jedan od najposećenijih sajamskih događaja u Srbiji.

Podrška GOMEX-a manifestaciji "Plodovi Rađevine" u Krupnju

25.10.2017
Uz rekordan broj učesnika i pod pokroviteljstvom kompanije GOMEX, na platou ispred Doma kulture u Krupnju minulog vikenda po peti put je održana privredno-turistička manifestacija ''Plodovi Rađevine'' koju priređuje Turističko-sportska organizacija Krupnja. 
 

GOMEX na "Pastirskom danu"

23.10.2017

Sa ciljem negovanja i predstavljanja tradicionalnih vrednosti koji su naši preci vekovima unazad koristili u svakodnevnom životu i pri uzgoju životinja, članovi Udruženja negovatelja starih običaja „RÉMUSZ“ iz Mužlje su u prostorijama Kulturno-umetničkog društva „Petefi Šandor” i Kluba Mužljanaca organizovali trinaesti po redu „Pastirski dan“ međunarodnog karaktera. Pokrovitelj ovog izuzetnog etno-događaja bila je kompanija GOMEX.

Otvoren MPO "Bački Gračac"

20.10.2017

Nova karika u trgovačkom lancu GOMEX-a od petka, 20. oktobra je maloprodajni objekat "Bački Gračac" u istoimenom naselju nadomak Odžaka.

GOMEX na premijeri serije "Senke nad Balkanom"

18.10.2017

U svečanoj atmosferi, u utorak, 17. oktobra u Jugoslovenskoj kinoteci premijerno je prikazana pilot-epizoda serije "Senke nad Balkanom", urađene prema filmskoj priči Stevana Koprivice, a u realizaciji Radio-televizije Srbije i produkcijske kuće "Kobra". Partner na ovom izuzetnom dramskom projektu bila je i kompanija GOMEX, čiji su predstavnici, na poziv ekipe serija, takođe prisustvovali premijeri.

Aktuelna akcija

Kupi me u cetvrtak

Vikend akcija