B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Porodični Magazin

Zašto muškarci treba da nauče da kuvaju?

autor: Gomex | 11.08.2022
Zašto muškarci treba da nauče da kuvaju?

Iz godine u godinu, istraživanja nam donose nova otkrića na raznim poljima, pa i po pitanju muško-ženskih odnosa. Sada saznajemo da žene (koje su donedavno uzdisale za „mačo“ tipovima) danas u stvari preferiraju nešto drugačije osobine, ali i veštine.

Idealan muškarac zna da kuva

Rezultati istraživanja pokazuju da idealnim muškarcima žene smatraju one koji vode računa o svom izgledu, pritom su brižni i romantični i, možda najvažnije, poseduju kulinarske sposobnosti. Jedna od tvrdnji je da ne postoji žena koja može ostati imuna na muškarca koji joj pripremi ukusno jelo.

Vešti muškarci su se oduvek smatrali muževnim. Oni znaju da poprave automobil, zapale vatru bez šibica i upaljača, ulove ribu... Stoga, zašto ne bi znali sami da spreme večeru kada u blizini nije ženska ruka ili restoran brze hrane?

Porodice u kojima oba partnera kuvaju su u prednosti

Jednom kada skuva nekoliko jela i „pohvata“ osnovne kulinarske fore, muškarac će shvatiti da je kuvanje kod kuće gotovo uvek brže nego odlazak do prvog restorana brze hrane, a ukoliko mu se svidi, on će nastaviti sa tom praksom i pripremaće obroke za celu porodicu. Možda to neće biti slučaj baš svakodnevno, ali su porodice u kojima oba partnera kuvaju svakako u velikoj prednosti…

Pored toga, samostalno pripremanje obroka je zdravije. Muškarac koji sam sebi priprema hranu može da poboljša svoj fizički izgled. Kvalitetnom ishranom rešiće se suvišnih kilograma, poboljšaće krvnu sliku i osećaće se zdravije i bolje. Kao što rekosmo, ženama su uvek privlačniji oni muškarci koji vode računa o svom izgledu… Kuvanje je zabavno, kreativno, opuštajuće i, na kraju krajeva, vrlo korisno. Ima li šta lepše nego kada se umorni vratite s posla, a kod kuće vas čeka ručak, koji je vaš dragi napravio za vas?