B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Porodični Magazin

Porodični Magazin

Poklon za Dan zaljubljenih

autor: Gomex | 06.02.2020
Poklon za Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih, na zapadu poznat i kao sveti Valentin, datum je kada se razmenjuju nežnosti, ali i pokloni.

Dočekajte spremno ovaj 14. februar

Neka taj dan bude izgovor da napravite nešto posebno za vas i vašu „drugu polovinu“. Izdvajamo ideju za kreativan poklon koju možete sami da sprovedete, a koji će svakako imati dušu, jer je nastala ličnim trudom...

Teglice sa porukama su odlično rešenje za one koji vole reči i sitne znake pažnje, a nisu u prilici da izdvoje novac za nešto skuplji dar ili prosto vole da svemu daju snažan, lični pečat. Ideja je da u teglu ubacite što više poruka koje mogu biti najrazličitije sadržine: od vedrih citata koji podsećaju na to da je život lep, pa sve do ljubavnih poruka i stihova.

Uz teglicu pripremite upustvo za upotrebu, pa onima kojima su namenjene predložite da započnu dan upravo uzimajući jedan papirić iz gomilice i nabacujući osmeh na lice.

Najpre izaberite neku najobičniju staklenu teglicu, operite je dobro i ukrasite sa spoljašnje strane. Možete koristiti svašta - ukrasne papire, tekstil, perlice, ukrasne trake i sl. Na teglicu možete zalepiti neku lepu etiketu ili nalepnicu i ispisati kome je namenjena.

U teglice možete zapakovati svašta: cvetni aranžman ili omiljene bombone, čokoladice ili nesto iz domaće radinosti. Dodajte ukrasne detalje na poklopac, zakačite porukicu i eto predivnog poklona.

Ovaj poklon možete nameniti partnerima, roditeljima, sestri, bratu, najboljim prijateljima. Budite kreativni i maštoviti i znajte da će se vaša draga osoba sigurno oduševiti poklonom.