B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Porodični Magazin

Dizajniraj svoju majicu

autor: Gomex | 30.07.2020
Dizajniraj svoju majicu

Ukoliko imate jednobojnu majicu koja vam je dosadila, a pritom biste želeli sami da osmislite ili odaberete dizajn, možete isprobati ovaj jednostavan metod.

Prvo iscrtajte na papiru

Na parčetu papira nacrtajte željenu sliku ili ispišite tekst. Ukoliko niste posebno talentovani ili nemate inspiraciju, možete odabrati i sledeći način - preuzmite na internetu neku od besplatnih slika po svom ukusu, odštampajte na papiru i iskoristite za “novo lice” svoje stare majice. Nastavak procesa je prilično jednostavan.

Makazama odstranite višak papira oko slike ili natpisa, a sliku, crtež ili natpis umotajte u plastičnu foliju. Potrebno je da se folija nađe i sa gornje i sa donje strane slike. Isecite foliju tako da bude obloženo samo to što bi trebalo da se nađe na majici.

Orginalan poklon

Odredite mesto gde biste želeli da se nađe pripremljena slika ili tekst, pa upakovan dizajn stavite na majicu. Preko toga postavite parče papira za pečenje. Nekoliko minuta peglajte dizajn preko papira i slika će se, zajedno sa folijom, zalepiti za majicu. Budite pažljivi prilikom peglanja, kako dizajn ne bi bio neravan. 

Ovaj proces vam omogućava da željenu fotografiju, odnosno natpis, prenesete na majicu i tako kreirate potpuno jedinstven, unikatan odevni predmet, što je pogodno i za ličnu upotrebu, ali i za poklon.