B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Porodični Magazin

Delovi nameštaja baš po vašoj meri

autor: Gomex | 18.02.2021
Delovi nameštaja baš po vašoj meri

Svaka kuća, koliko god da je opremljena, ima neke nedostatke koji vas godinama nerviraju, koje biste rado promenili ili doradili. Na žalost, ne postoje standardni elementi koji se idealno uklapaju u svaki prostor i svakome vremenom ponestane mesta na policama...

Izrada nameštaja od pločastog materijala 

Izrada nameštaja od pločastog materijala je postala standard u opremanju savremenog doma. Saloni nameštaja se utrkuju u dizajniranju savremenih koncepata enterijera. U svakom gradu postoje firme koje rade pločasti nameštaj po meri. Ali šta ćemo sa nekoliko neiskorištenih kutaka, nestandardnih dimenzija? Nekoliko manjih i nejednakih prostora, gde bi nam baš legla po jedna mala polica? 

Evo rešenja. Isprojektujte precizne dimenzije kutka koji je potrebno zatvoriti policom. Raspitajte se na internetu ili u direktnom kontaktu sa distributerom kako se zove dezen već postojećeg nameštaja u vašoj kući.

Osvežite životni prostor, a pritom uštedite

Poručite da vam distributer precizno iseče sve elemente i opremi kant-lajsnama. Na istom mestu poručite adekvatne vijke, spojnice, malo lepka za drvo i sve to donesite u stan. Ukoliko posedujete malo spretnosti, strpljenja i običnog kućnog alata, lepu policu ćete sklopiti za dva sata na vašem kuhinjskom stolu i postaviti na mesto koje ste zamislili.

Bićete oduševljeni koliko ste osvežili životni prostor, a pritom sačuvali kućni budžet. Svaki dinar uložen u hobi alat će vam se višestruko isplatiti.