B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Porodični Magazin

Dekoracija za parti posluženje

autor: Gomex | 04.02.2021
Dekoracija za parti posluženje

Najprivlačniji deo prostorije u kojoj se slave dečji rođendani je, naravno, rođendanski sto. Tamo se nalaze grickalice, sokovi, kolači, čokoladice i ostale poslastice, a ono što čini “magiju” obično su šarene korpice i fišeci u kojima se ti slatkiši nalaze.

Napravite sami dekoracije za parti posluženja

“Uradi sam” opcije svakako mogu biti lepe i mnogo ličnije od onih kupovnih, pa ukoliko ne želite da dajete novac za dekoraciju rođendanskog stola, evo kako možete sami da napravite nešto što će oduševiti i slavljenika i goste.

U pitanju su “kutijice“ nalik onim za kokice u koje ćete smestiti sve ono što deca vole. Najjednostavniji način je da na internetu pronađete šablon za isecanje koji ćete odštampati u onoliko primeraka koliko kutijica želite da napravite. Možete ih štampati na raznobojnim papirima ili na papirima u omiljenoj boji slavljenika.

Još jedna dobra ideja je da, pored šablona za isecanje, odštampate i sliku nekog lika iz crtaća kojim su fascinirani vaše dete i njegovi drugari. Nakon štampanja i isecanja, sklopite kutije, a odštampane sličice zalepite na prednju stranu. Koristite lepak za papir. 

Još jednostavnija opcija bila bi da već postojeće kartonske kutijice od slatkiša i igračaka obložite papirima u boji i ukrasite ih po želji. 

Nadamo se da smo vam pomogli da usrećite male slavljenike koji će uz primenu ove “recepture” svoj rođendan svakako duže pamtiti.