B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Porodični Magazin

Porodični Magazin

Porodični magazin 23/2017 - Kolumna

autor: Goran Kovačević | 14.11.2017

Dragi naši,

Još jedna godina se polako primiče kraju, a pred nama se polako pojavljuje sezona slava i drugih svečanosti.
Da nije računa za grejanje, ovo bi bio najzabavniji deo godine. Da bi i mi iz GOMEX-a malo olakšali situaciju, pripremili smo novi program koji se zove ČEK NA DOPIS.

Većina čitalaca zna o čemu se radi. Nekada je ovo bilo vezano za razne sveske i zapisivanja, pa ne bi baš mogli reći da je bilo sve u skladu zakonom iako je povoljnost za kupce bila neosporna. Kupci su mogli ostaviti ček kao garanciju plaćanja, a onda obavljati svakodnevne kupovine sve dok ne dostignu dogovoreni limit, obično 5000,00 dinara.

Sada smo uz pomoć naše i vaše Kasice Brojalice uspeli da rešimo sve tehničke i zakonske probleme pa će ovakva mogućnost kupovine biti omogućena  bez svesaka i zapisivanja, samo uz upotrebu Kasice Brojalice.

Ako ste zainteresovani, raspitajte se kod poslovođe vaše prodavnice, a on će vam sve objasniti.

Uveli smo i dve grupe novih proizvoda u kategoriji naših trgovačkih robnih marki (PL). Radi se o programu „ARGO“ koji objedinjuje proizvode kućne hemije (za sada - nova sredstva za ručno pranje suđa) i „SOFTER“ u kategoriji omekšivača za veš od 2 litra. Ova sredstva su napravljena kako bi zadovoljila visoke kriterijume kvaliteta koje potrošači očekuju od GOMEX-a, a da u isto vreme zadrže vrlo prihvatljive cene.

Ovo je samo nastavak naše politike kreiranja naših proizvoda (Graničar, 1/1 Weisberg, Uvek treba, Panoni...) koja nije više bazirana samo na niskim cenama, nego, pre svega, na visokom kvalitetu. Ako vas interesuje gde se tu nalazi prostor da naš toalet papir, kobasice, sredstva za suđe budu u isto vreme i jeftini i kvalitetni, odgovor je u izbegavanju skupih reklama i plaćanja pozicija po trgovačkim lancima. To ponekad čini i 30%-50% ukupne cene proizvoda koji vidite na polici.

Ne znam da li ćete biti zadovoljni mirisom ili ukusom naših proizvoda, jer svako od nas ima svoj ukus, ali mogu vam garantovati da se radi o kvalitetnim proizvodima.
U ovom broju sam malo više propagirao naše proizvode i usluge, ali ljudi u GOMEX-u su se zaista trudili da unaprede našu uslugu, pa mislim da ćete mi oprostiti na ovo malo šepurenja :).

Uskoro ćemo pokrenuti još jedan program pogodnosti za naše  potrošače, ali o tome u sledećem broju...