B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Porodični Magazin

Porodični Magazin

Porodični magazin 22/2017 - Kolumna

autor: Goran Kovačević | 01.11.2017

Dragi naši,

Nakon nekoliko intervjua i inovacija koje smo objavili na početnim stranama našeg i vašeg Magazina, poželeli smo da vam se obratimo.

Pokušali smo da obogatimo časopis potpuno novim sadržajima. Stručne tekstove saradnika smo preselili na sam početak, uveli smo intervju sa poznatim ličnostima, a jedna od najznačajnijih inovacija je i uvođenje rubrike sa tekstovima najeminentnijih stručnjaka iz oblasti hrane sa Instituta za meso INMES.

Ovi tekstovi su izgleda izazvali i najviše pažnje. Na duži rok smo ugovorili saradnju sa najreferentnijom ustanovom kod nas za kontrolu prehrambenih namirnica. Ovi ljudi su uglavnom i vodeći stručnjaci koji su u stalnom kontaktu sa stranim laboratorijama i institutima, te svetske standarde svakodnevno implementiraju u svoj rad. Zbog sve većeg prisustva neproverenih ili zlonamerno plasiranih poluinformacija o hrani u medijima i na društvenim mrežama, ponosni smo što možemo da podelimo stavove najpozvanijih iz ove oblasti.

Na osnovu prvih komentara koji stižu na adresu naše redakcije, izgleda da smo napravili korak u dobrom smeru ali želeli bismo to da čujemo i od vas. Naime, pozivamo vas da nam pišete, sugerišete i komentarišete sve što ste zapazili u “Porodičnom magazinu”, sve što vam se sviđa, a naravno i ono drugo. Vaša mišljenja i zapažanja su nam uvek bili smernica za dalji razvoj ovog časopisa.

Adrese za komentare su: marketing@gomex.rs ili Gomex d.o.o., Miletićeva 27a, 23000 Zrenjanin, sa naznakom „Za marketing”.