B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Porodični Magazin

Porodični Magazin

Porodični magazin 2/2017 - Kolumna

autor: Goran Kovačević | 25.01.2017

Dragi naši,

Nova godina je sjajan “teren” za nove početke, nove ideje, nove poduhvate... U skladu sa tim, i mi vam na početku ove 2017. godine poklanjamo novi, redizajnirani, poboljšani “Porodični magazin”. Potrudili smo se da u njega uključimo sve vaše ideje, primedbe, sugestije, kritike... a rezultat toga upravo držite u rukama.

Pored “plodnog tla” za nove početke, sam start nove kalendarske godine je idealno vreme i za - obećanja. Sasvim smo sigurni da ste i vi dosta toga obećali sebi i onima koji su vam dragi na kraju prošle i početku ove godine. Evo, mi vam u ime Marketing sektora i u ime celokupnog tima GOMEX-a obećavamo da ćemo tokom narednih tristotinešezdeset i nešto dana biti još bolji i interesantniji!

Kad već spomenusmo interesantne stvari, da se dotaknemo samo neke od priča koje ćete imati prilike da pročitate u ovom broju “Porodičnog magazina”... Dakle, potrudili smo se da saznamo ko je i kada prvi skuvao gulaš. Videćete, ovo (skoro) svima omiljeno jelo uopšte nema tako jednostavnu istoriju kao što biste možda pomislili.

Posavetovaćemo vas i zašto ne valja sušiti veš u zatvorenom prostoru, podsetiti vas na neka davna vremena i proizvode koji su obeležili taj period, ali vas i upoznati sa smrznutim proizvodima koje bi (skoro) uvek trebalo da imate u svom frižideru kako biste obrok pripremili za tili čas.

Nadamo se da ste se već “odomaćili” u ulozi Selektora popusta u vašoj omiljenoj prodavnici GOMEX-a. Broj artikala koje svakog meseca možete da selektujete svakodnevno se povećava, a sudeći po vašim komentarima - postali smo odličan tim koji sjajno funkcioniše!

Na kraju, želeli bismo da sve vas, naše drage čitateljke i čitaoce, koji vole da kuvaju i šalju nam recepte, zamolimo da uvek napišete ime, prezime i mesto iz kojeg nam pišete. Dosta odličnih kulinarskih kreacija nismo bili u prilici da nagradimo iz jednog jedinog razloga - nismo znali ko nam je recept poslao i iz kojeg mesta.

Toliko od nas... Našu podršku za sve što ste naumili da ispravite ili popravite u ovoj godini imate, a ako ipak niste rešili šta biste to mogli da promenite - još nije kasno da porazmislite o tome...