B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Porodični Magazin

Porodični magazin 15/2021 - Kolumna

autor: Gomex | 29.07.2021
Porodični magazin 15/2021 - Kolumna

Dragi naši,

Sredina je leta (nekome i druga polovina), nekako je vreme za opuštanje, razonodu, a nikako za velike planove, donošenje odluka i druge teške teme. Deca su još uvek na raspustu, treba im priuštiti što više igre, razonode i lepih trenutaka. 

Neko je naporno radio u toku jula, a avgust ostavio za godišnji odmor. Naravno da treba putovati, ako ste u mogućnosti. Za one koji zbog posla ili finansija nisu u mogućnosti da priušte sebi lep odmor sa porodicom topla je preporuka da razmisle o nekom skromnom vikendu ili čak izletu sa decom.

Avgust je mesec pun topline, dani više nisu onako žarki, a noći nam nude rashlađenje i odmor. Takođe nastupa vreme prepuno festivala koji su zbog aktuelne situacije sa pandemijom nekako pod znakom pitanja.

Destinacija ne mora da bude naročito daleka ako je sadržaj manifestacije ono što nas privlači. Gledajte da što manje provedete u putu a što više sa porodicom ili dragim osobama. Sa ovih malih putovanja ili izleta ostaju nekako najlepše uspomene.

Detaljno isplanirajte izlet, raspitajte se da li u okolini izabrane lokacije ima interesantnih mesta za kratka zaustavljanja, da se deca poigraju i osveže. Pretvorite jednodnevni izlet u nezaboravno putovanje, smislite mala iznenađenja u vidu fotkanja na atraktivnim lokacijama, na kraju to podelite na društvenim mrežama. Nekoliko puta ponovite ovaj postupak do kraja leta i videćete kako odmor ne mora da bude samo spektakularno letovanje na idiličnim destinacijama iz filmova. Osnovna poruka glasi, učinite svako putovanje lepom uspomenom.