B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Porodični Magazin

Porodični Magazin

Porodični magazin 14/2017 - Kolumna

autor: Goran Kovačević | 11.07.2017

Dragi naši,

U novom broju Porodičnog magazina donosimo vam mnogo šarenih, lepršavih, letnjih tema koje bi trebalo da nas razonode, edukuju i pomalo otrgnu od sive svakodnevnice.

Pre svega vam predstavljamo nagradni konkurs koji smo osmislili u saradnji sa vašom i našom omiljenom Cedevitom. Ideja je uvek kod ovakvih akcija da se pospeši prodaja, ali ovoga puta sa veoma dobrim razlogom. Putovanje u Grčku za 4 osobe, pa malo li je? Naravno tu su i sjajne torbice i mini dušeci... vaše je samo da se osvežite.

Bez obzira na to koliko se vas, baš u ovom trenutku, sprema da krene na odmor ili tek planira i osmišljava svoje putovanje, većina tekstova je usmerena ka odmoru i opuštanju.

Govorićemo o letnjim mesnim specijalitetima, integralnom keksu i drugim raznim vrstama keksa, pivskom kvasu, hidriranju organizma kod dece, dezodoransima u stiku...

Posebno bismo usmerili vašu pažnju na zanimljiv tekst u rubrici “Stil života” o značaju D vitamina, a takođe i na priču našeg psihologa o važnosti godišnjeg odmora za svakog čoveka ponaosob kao i za celu porodicu.

Shodno prethodnoj temi, želimo i ovim tekstom da vam ukažemo na važnost odmora, putovanja i trenutaka uživanja sa porodicom. Slažemo se sa onima koji su odmah pomislili da nije svako u prilici da priušti sebi skupa letovanja „u današnje vreme”.

Upravo zato vas i podsećamo na to da odmor može trajati i samo par dana, da može biti i izlet u prirodi u najbližem životnom okruženju. Da se na odmor  može i pešice i gradskim prevozom ili čak biciklom. Vreme provedeno na kupanju, na čistom vazduhu, u društvu najbližih prijatelja revitalizuje organizam i vraća osmeh na lice. Ništa više od toga, samo podsećamo!