B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Porodični Magazin

Porodični Magazin

Porodični magazin 13/2017 - Kolumna

autor: Goran Kovačević | 23.06.2017

Dragi naši,

Spremam se za odmor. Da me neko vidi kako se radujem, sigurno bi mislio da radim kod nekog nezgodnog “gazde” pa jedva čekam da mu vidim leđa.

Kako god, jedva čekam da prestanu sastanci, telefoni i rano ustajanje. Već sam pisao o tome. Odgovarajući odmor je preduslov za uspešan posao. Kada sam premoren sporije razmišljam, lako se iznerviram, reagujem na beznačajne sitnice, a to nikada nije dobro za posao.

Kada ste premoreni, uglavnom strada porodica jer na njih najlakše možete da se ispraznite - oni “moraju” da vas razumeju. Na poslu pričate, smeškate se, razložno odgovarate i na najgluplje zahteve, a kod kuće ćutite, sedite pred televizorom kao mrtvac i izderete se i na najmanju primedbu ostalih ukućana. Priznaćete, to nije dobra kombinacija i zato rasporedite posao i odmor.

Uvek može da se nađe toliko vremena i snage da se organizuje kakav - takav odmor. Pazite, kažem da se “organizuje” odmor. To znači da je odmor i kada se izvalite na krevet i gledate omiljenu seriju, ali i kada sa porodicom imate neke zajedničke aktivnosti. Ja se barem uvek iznenadim koliko je to efikasno. Obično je potrebna dizalica da se odlučim da izađem, a onda se “iznenadim” koliko mi to prija.

Verovatno ste primetili da smo u prodaju uveli dva nova mesna proizvoda iz porodice “Graničar”. Radi se o Zanatskoj šunki koja je napravljena od 80% mesa i bez svega onoga što jedan zdrav i ukusan proizvod ne bi smeo da ima, a tu je i Tirolska salama. Za razliku od npr. Alpske salame, Tirolska ima zaštićenu recepturu i nije dozvoljeno da se u nju stavlja soja i ostali dodaci pa ćete u prodavnicama teško pronaći ovaj proizvod koji je nekada bio najprodavanija salama.

Napravili smo i tri nove vrste šampona za kosu “Uvek treba” od 750 ml.  Radi se o nastavku poslovne politike da unapređujemo naše robne marke kroz viši kvalitet proizvoda, ambalaže i dizajna. Ovo je jedan letnji proizvod gde za pristojnu cenu možete dobiti odličan proizvod, pravog prijatelja kućnog budžeta.

Još dva dana, pa putujem. Stariji se sećaju kada smo išli na more pa je glavna igra bila ko će prvi videti more. Nisam više klinac, ali i dalje se radujem.