B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Porodični Magazin

Porodični Magazin

Porodični magazin 11/2017 - Kolumna

autor: Goran Kovačević | 30.05.2017

Dragi naši,

Proslavili smo 22. rođendan. Svaki ovakav jubilej je prilika da se malo okrenemo iza sebe i da svedemo račune.

Šta je GOMEX danas? Da li je zadovoljan?

Baš kao što godine govore, mi smo jedan mlađi momak/devojka (da se neko ne uvredi :)) koji je pun snage i vere u budućnost. Više je želje nego pameti ili iskustva, ali u tim godinama to je i normalno. Ako sa 22 godine ne misliš da si najpametniji i sposoban za nemoguće :)... Kada ćeš?

Stariji više vole sigurnost, a mlađi promene, izazove i uzbuđenja. Stariji donose stabilnost, a mlađi razvoj. Možda poređenje i nije najsrećnije, ali mi se zaista trudimo da idemo u skladu sa našim godinama i zato cela ekipa mlađih GOMEX-ovaca stalno izmišlja nešto novo.

Ovaj naš “Porodični magazin” je nešto prilično drugačije od onoga što rade naši konkurenti, “Selektor popusta” je jedini program koji vam omogućuje da sami izaberete proizvod koji želite da bude na akciji samo za vas, a Kasica brojalica je (proverite!!!) program lojalnosti koji je najkorisniji za  potrošače.

GOMEX danas predstavlja 141 prodavnica sa 28000 m2 prodajnog prostora, 16000 m2 skladišnog i kancelarijskog prostora, stotinjak miliona evra godišnjeg prometa i... najvažnije - 1589 zaposlenih. Svoje obaveze prema radnicima, dobavljačima i državi plaćamo uredno i ne primamo nikakvu pomoć.

Prošli smo preko 200 inspekcijskih nadzora i proverili zdravstvenu ispravnost 450 proizvoda. Investirali smo preko 5 miiona evra u nove i stare prodavnice. I sve to za jednu prilično tešku godinu.

Malo se hvalim, ali verujem da samo trajanje od 22 godine, od kojih su postojale samo teške i još teže godine, zaslužuje pažnju. Mi smo tu zbog vas i živimo od vas i nadam se da ćemo zajedno nastaviti da napredujemo. Ne može postojati stabilno društvo u kojima neki imaju mnogo, a većina malo. Ne može GOMEX da postane velika firma ako naši potrošači ne postanu bogatiji i srećniji. Naš zadatak je da vas snabdevamo hranom i da vam garantujemo kvalitet i zdravstvenu ispravnost proizvoda. Mi treba da budemo vaš servis, neko ko će vam učiniti život lakšim.

Postoji  poslovica da ćete pre proterati kamilu kroz iglene uši nego što ćete trgovca naučiti da bude pošten (i da uđe u raj). Da  li je baš tako? GOMEX može i mora da bude drugačija trgovina.

Idemo dalje.... zajedno :)