B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Porodični Magazin

Porodični Magazin

Porodični magazin 01/2019 - Kolumna

autor: Gomex | 10.01.2019
Porodični magazin 01/2019 - Kolumna

Dragi naši,

Sad kada su praznici iza nas a nova godina tek započela, moramo konstatovati ono što je već milion puta pomenuto. Dobar je momenat za svakoga od nas da po nešto započne iz početka. Sigurno je svima „otrcano” kada se kaže: posle nove godine ostavljam pušenje, započinjem strogu dijetu, uzimam knjigu u šake ili bilo šta slično što nam može život učiniti boljim. Ali stvarno, zašto ne pokušati?

Razmislite o novim počecima, ne kaže se uzalud da put od hiljadu kilometara uvek započinje prvim korakom. Život nam je pružio još jednu dobru priliku, makar za prvi korak.

Nagledali smo se prethodnih dana sijaset retrospektiva najboljih u staroj godini iz svih sfera i oblasti života. Takav je čovek, sve nas to interesuje. Ko su najbolji sportisti, ko se najviše obogatio, ko najviše propao? Ko je postao vlasnik najviše trofeja iz koje oblasti i to u svetu. Da li smo se u toku praznovanja na trenutak zapitali - gde smo mi? Ne kao društvo, kao država, ekonomija... već baš MI.

Mi kao pojedinac, kao individua, mi na sopstvenom mikroplanu. E to je, kažu, najteže. Ali ne treba bežati od toga. Početak godine je takođe dobar period da se preispitamo, o sebi i u sebi. Da se zapitamo koliko smo postigli, da li smo mogli bolje, da li imamo razloga da budemo srećni.

Ponekad je dovoljno nekoliko prijatnih dana provesti sa prijateljima i porodicom pa sve nedaće iz prethodne godine lako „arhivirati” i zaboraviti. Eto još jednog razloga da čvrsto odlučimo, zacrtamo sebi nove ciljeve i sa novom energijom krenemo u novu godinu.

Takođe želimo ovom prilikom da sa malim zakašnjenjem svim našim čitaocima poželimo puno zdravlja, sreće i uspeha na ličnom i profesionalnom planu u novoj 2019. godini koju smo evo tek „načeli”.

 

 Šešir nakrivi, lakše se živi!