B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Porodični Magazin

Kako provodite letnji raspust sa decom?

autor: Gomex | 15.07.2021
Kako provodite letnji raspust sa decom?

Leto je za decu period prave slobode. Školska godina je završena i sa njom su prestale sve obaveze i opterećenja. Sada je vreme za igru, putovanja i druženje sa porodicom! Savetujemo vam da se spremite za zajedničke avanture i iskoristite što više prilika za interesantne i sadržajne izlete.

 

Donosimo vam nekoliko ideja za letnje aktivnosti u kojima uživaju i mali i veliki članovi porodice, a vi svakako ne zaboravite da su planiranje i dobra organizacija ključni za dobar provod. Budite kreativni, osmislite kako se možete zabaviti sa svojom decom koja će vam biti itekako zahvalna na tome.

1. Plivanje i sva ta zabava koju donosi boravak na kupalištu - bilo da je u pitanju odlazak na bazen, reku, jezero ili more - za decu je uvek fenomenalan izbor. Uz to, nije potrebno previše objašnjavati koliko je plivanje korisno, posebno za mališane.

2. Kampovanje je još jedan poseban doživljaj kojim će deca biti oduševljena. Spakujte sve što je potrebno i uputite se ka nekom lepom mestu. Čak i ako ne možete da otputujete, deci će biti dovoljno zanimljivo i u slučaju da šator razapnete u dvorištu.

3. Piknik obožavaju sva deca, a ova aktivnost se lepo kombinuje i sa mnogim drugim aktivnostima u prirodi. Piknik možete organizovati s prijateljima i njihovom decom. Dogovorite se šta će ko pripremiti i pronađite lepo mesto. Lopte i društvene igre su uvek od pomoći… Očekuje vas odličan provod!

4. Pecanje je još jedna stvar koju će mnoga deca obožavati. Ustanite rano i krenite u ribolov na obližnji kanal, ribnjak, jezero ili reku. Bez obzira na ulov, provod će biti odličan, a od boravka u prirodi svi će profitirati.

5. Odlazak u zoološki ili botanički vrt je svakako nešto što bi moralo da se nađe u “TOP 5” saveta za svaku porodicu sa decom. Mališani vole životinje i biljke i po definiciji su vrlo znatiželjni, pa će ih ovakvi sadržaji zanimati. Pripremite ih razgovorom pre odlaska, a posle razgovarajte o onome što im je bilo najzanimljivije.