B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Porodični Magazin

Boje kose za predstojeću najluđu noć

autor: Gomex | 16.12.2021
Boje kose za predstojeću  najluđu noć

Boje kose za ovu sezonu inspirisane su prelepim nijansama i tonovima koje nam priroda pruža ovo doba godine. Od različitih boja lišća i drveća, pa sve do boje vina, jabuka i začina… Međutim, možemo slobodno reći da je crvena apsolutni hit, i to sa svim svojim nijansama.

Ombre (tamnija braon do boje hrastovine)

Ova smeđa nijansa koja se kreće od tamnije do svetlije braon najbolje izgleda na dužoj talasastoj kosi. Uz pomoć “ombre” tehnike, tamniji i svetliji tonovi su lepo uklopljeni, tako da sve u celini izgleda veoma prirodno i očaravajuće. 

Bordo (boja sangria vina)

Sve nijanse crvene su u trendu ove sezone. Jedna od popularnijih je tamnija bordo ili burgundi nijansa. Crvenkasti tonovi na tamno smeđoj osnovi su evidentni i odmah dolaze do izražaja. 

Bakarno crveni pramenovi na smeđoj osnovi

Šik nijansa koja izgleda meko, živahno i neodoljivo... Idealna je za prirodne brinete koje ove sezone žele da začine svoju prirodnu boju bakarno crvenim pramenovima. Smeđa će na taj način dobiti potrebnu dubinu, a lice će izgledati svežije i toplije. Ova boja posebno dolazi do izražaja na dugoj, talasastoj kosi, mada lepo izgleda i na bob i piksi frizurama.

Balayage (čokolada-kesten)

Pramenovi su odlično rešenje za sve žene koje žele da osveže svoju tamno smeđu kosu. Uz primenu ove tehnike, kosa će izgledati prirodnije i mekše.

Topla kapućino plava nijansa

Ova estetski veoma efektna boja idealna je za prelazni jesenji period. Kapućino plavi pramenovi podsećaju na boju opalog lišća, a naročito dolaze do izražaja na dugoj talasastoj kosi, mada odlično izgledaju i na kraćim bob i lob frizurama. Ova nijansa posebno pogoduje ženama sa preplanulim tenom.

Karamel i moka

Ako imate dugu kosu, frizeri za ovu sezonu preporučuju farbanje koje podrazumeva miks nijanse karamele i moka kafe. Dobićete pravu supermodel frizuru. Držite se pravila koje nalaže da boja pri korenu bude tamnija…

Boja bundeve 

Ovde se radi o toplim tonovim, najprikladnijim za gustu kosu sa pretežno ravnom teksturom. Za dramatičniji i dinamičniji izgled, dodajte ravnoj kosi malo talasa. Može se koristiti i ulje...

Ćilibar crvenkasta

U pitanju su tonovi koji takođe oslikavaju nijanse jesenjeg lišća. Oni kosi daju potrebnu dubinu i teksturu, što je posebno vidljivo na dugoj i kosi srednje dužine sa ravno sečenim krajevima. Uz ovu nijansu ćete izgledati moderno i mladalački.