B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Porodični Magazin

ŠTA POKLONITI DRAGOJ OSOBI?

autor: Gomex | 22.12.2016
ŠTA POKLONITI DRAGOJ OSOBI?

Prvo i osnovno pravilo kod kupovine poklona je da budete što praktičniji. Ne vredi bacati novac na nešto što osoba kojoj je poklon namenjen neće koristiti. Približavaju se Nova godina i Božić i sigurno se pitate šta da kupite voljenoj osobi. Kod izbora poklona najvažnije je razmišljati o onome kome ga darujete.

Tradicionalnom tipu žene najbolje je kupiti nešto za šta ste unapred sigurni da joj se sviđa i tu uvek idite na sigurno, a eksperimentisati možete jedino s onom koja voli iznenađenja i obožava vašu kreativnost. Za razliku od njih, muškarci najviše cene poklone koji su praktični.

Šta pokloniti ženi?

Masaža - uplaćena masaža ili vaučer za kozmetički tretman idealan su poklon za ženu, naročito ako radi kancelarijski posao i ima česte bolove u kičmi.
Nešto toplo - kapa, šal, rukavice ili neko lepo ćebence praktičan su poklon u hladno zimsko doba. Osim toga, oni šalju poruku - želim da ti uvek bude toplo!
Ono što sama želi - veliki broj žena bližnjima će kao slučajno nagovestiti šta bi volele da pronađu ispod jelke. Pažljivo osluškujte njene želje, naročito ako govori: „Joj, ovo sam uvek želela, ali nikako da sebi priuštim“, jer s tim nikako nećete pogrešiti.
Parfem - prijatnom mirisu u lepoj flašici teško će odoleti bilo koja žena, naročito ako sama ne trošiti novac na parfeme. Pogledajte koje parfeme inače koristi.
Poklon za oboje - ako ste u mogućnosti da uplatite jedno lepo vikend putovanje za dvoje ili neko malo duže, obožavaće vas.

Šta pokloniti muškarcu?

Muškarci vole gedžete - brojna istraživanja su potvrdila, muškarci najviše žele poklone iz sveta tehnike. Ovde, naravno, mislimo na tablete, smartfone, plejere, delove za računare, kućne bioskope, foto-aparate, USB i slično.
Praktična odeća - lepe bokserice, majica ili košulja mogu biti odličan poklon. Pošto muškarci uglavnom nisu ljubitelji šopinga, a naročito kupovine garderobe, ako im pogodite stil, biće vam istinski zahvalni.
Muškarci vole kozmetiku - većina njih želi da ima lep i negovan izgled bez previše truda, a pošto uglavnom nisu upućeni u kozmetičke proizvode, izbor pravog preparata može im predstavljati problem. Kvalitetan parfem, balzam posle brijanja ili lep kozmetički set zadovoljiće njegove praktične potrebe i dobro će mu doći.
Karte za utakmicu ili koncert - ovo je dar s kojim ne možete pogrešiti. Ovde spadaju i odlasci na neku aktivnost za koju znate da želi da isproba, poput kartinga.