B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Porodični Magazin

Porodični Magazin

ŠTA O KARAKTERU GOVORI BOJA VAŠIH NOKTIJU?

autor: Gomex | 09.02.2017
ŠTA O KARAKTERU GOVORI BOJA VAŠIH NOKTIJU?

Kada se u parfimeriji nađete ispred štanda prepunog lakova za nokte i birate boju za sebe, vi ne birate samo lak koji odgovara vašem stilu, već i vaš lični pečat. Istina je da posežete ka nijansi koja vas najbolje opisuje, a da toga niste ni svesni.

Slavna manikirka, Mišel Saunders otkriva na koji način boja laka za nokte otkriva vašu ličnost.
CRVENI LAK - Crveni manikir je klasika i nikada ne izlazi iz mode, a ako često birate ovu boju, znači da volite eleganciju i neobavezan šik izgled.
CRNI - Podjednako originalan i kompleksan, crni lak na devojkama koje ga nose odaje utisak samouverenosti. Za ambiciozne i sposobne devojke je apsolutni “must have”.
BELI - Beli lak podmladiće vaš izgled i učiniti ga modernijim. Ako se često odlučujete za ovu boju, to znači da ste veoma trendi i kul.
PLAVI - Varijacije plave boje mogu se uklopiti uz razne stilove i dopustiti vam da eksperimentišete. Nošenje plavog laka znači da ste kreativni i uvek spremni na nove izazove.
NEUTRALNI (BOJA KOŽE) - Lakovi u nijansama boje kože idealni su za svaku priliku, a ova boja je odlična i za stavljanje raznih ukrasa i aplikacija. Ovakav manikir je lak za održavanje i ne oduzima puno vremena.
PASTELNE BOJE - Nežni lakovi pastelnih boja izbor su pravih romantičnih duša, a ako često nosite ovakve lakove znači da ste jako smirena i staložena osoba.
PINK - Ako volite roze lak, vi ste jako zabavna i ženstvena osoba uvek spremna za flert. Obožavate da živite u svom “Barbi” svetu i u duši ste prava devojčica.
BORDO - Tamno crvena boja laka je najseksi od svih boja. Devojke koje ga nose smatraju se velikim zavodnicama, pogotovo one kojima je ova boja laka zaštitni znak.

Dijamanti ili cirkoni - odlučite same!

Ako slučajno imate toliko para da ne znate šta biste s njima, mi imamo predlog za vas. Umesto da kupite jednu omanju vilu na Azurnoj obali, što ne biste sebe častili najluksuznijim lakom za nokte na svetu?

U pitanju je proizvod pod nazivom Black Diamonds, koji je lansirala juvelirska kuća Azature kao podršku svojim glamuroznim komadima nakita. Proizvedena je jedna jedina bočica ovog kralja među lakovima za nokte koji u sebi sadrži sićušne crne dijamante u vrednosti od 267 karata. Na rukama koje glamurozne kupoholičarke će ovaj lak vredan 250.000 dolara zasijati, još uvek nije poznato. Ipak, ni one dame sa daleko skromnijim mogućnostima neće ostati uskraćene za iskustvo svetlucavocrnih noktiju, pa će se u parfimerijama širom sveta naći verzija ovog laka po ceni od 25 dolara. S tim što će one, umesto dijamantima, morati da se zadovolje cirkonima.