B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Porodični Magazin

Porodični Magazin

ŠTA BOJA NOKTIJU GOVORI O TEBI?

autor: Gomex | 08.02.2018
ŠTA BOJA NOKTIJU GOVORI O TEBI?

Zašto se nekoj boji laka uvek vraćate? Da li ste se ikada zapitale da to možda nešto govori o vama? Kratko i jasno, boja laka je odraz vaše ličnosti ili trenutnog raspoloženja.

Crvena je samouverena - Kažu da muškarci na ženama najviše vole crvene nokte, što ne čudi jer oni odaju utisak samopouzdanja i snage. Osim toga, niko ne može da ospori seksepil kojim zrači ova vatrena nijansa.

Žuta je vedra - Vlasnice žutih noktiju su odvažne, neustrašive i veoma vedre osobe koje se ne boje izazova. Žuta boja daje energiju i jedna je od najuočljivijih.

Zelena je široke ruke - Devojke koje vole zeleni lak za nokte duhovni su tipovi i veoma dobre prijateljice koje su uvek spremne da vam daju iskren savet.

Narandžasta je društvena - Vi činite okosnicu društva i uvek ste u potrazi za novim načinima zabave.

Plava je pouzdana - Plavu boju povezuju sa stabilnošću. Osim toga, mnogi veruju kako upravo ona doprinosi opuštanju tela i uma. U poslednje vreme se često mogu videti devojke sa tirkiznom bojom laka.

Roze je romantična - Nokti obojeni u roze nisu rezervisani samo za romantična druženja, već mogu biti odraz vašeg generalnog stanja. I dok svetle nijanse otkrivaju devojčicu u vama, one tamnije bude strast.

Bela je spremna za novi početak - Bela boja simbolizuje novi početak. Bez obzira na to da li kupujete novu jaknicu, odlazite u novu školu ili vas čeka godišnji odmor, promena uvek dolazi s noktima u beloj boji.

Crna je moćna - Nokti crne boje bude strahopoštovanje i služe kao svojevrsna zaštita od spoljnog sveta. Oni govore: “Bolje da se niko ne zeza sa mnom!”.

Četvorica studenata tehnologije Univerziteta Severna Karolina osmislili su 2014. lak za nokte koji otkriva prisustvo droga u pićima, a njihova kompanija “Undercover Colors” najavila je izlazak tog revolucionarnog proizvoda za sledeću godinu. Devojke i žene tokom izlaska mogu jednostavno da testiraju sumnjivo piće tako što u njega stave prst. Ako u piću postoje supstance poput rufinola, ksanaksa ili GHB (gama-hidroksibuterna kiselina), koje spadaju u najčešće droge za silovanje, lak za nokte promeniće boju. Na zvaničnom sajtu “Undercover Colors” navedeni su opravdani razlozi zašto je potrebno da se ovakav proizvod nađe što pre u prodaji. Naime, godišnje jedna od pet žena u Sjedinjenim Američkim Državama postaje žrtva seksualnog zlostavljanja, a većina napada u poslednje vreme, čak 37 %, događa se u kampusima američkih univerziteta.