B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Porodični Magazin

Kako odabrati pravi poklon?

autor: Gomex | 20.12.2018
Kako odabrati pravi poklon?

Sa prvim snegom i okićenim ulicama stiže i Nova godina, pravo vreme za razmišljanje o novogodišnjim poklonima. Ne dozvolite sebi da u poslednjim trenucima stare godine jurite za idealnim poklonima za one koje volite jer je velika verovatnoća da ih u konfuziji i gužvi po prodavnicama i tržnim centrima oko tog perioda i nećete tako lako naći.

Poklon ne mora biti skup!

Zato je najbolje na vreme pogledati koje sve opcije imate i šta je ono što će osobu kojoj je poklon i namenjen najviše obradovati. Naravno, uvek su najlepši i najbolji oni pokloni koji se daju od srca, sa najboljim željama i mislima. Atraktivni pokloni za Novu godinu ne moraju biti skupi, dovoljno je da budu dobro osmišljeni. Ukoliko pored toga uspete da ubodete ukus osobe kojoj poklon darujete i on njoj izmami osmeh, onda je misija uspela...

Kozmetički setovi i parfemi su zanimljiv poklon za pripadnike oba pola, a šminka je posebno zadovoljstvo za osobe ženskog pola. Proizvođači raznih kozmetičkih preparata su se, kao i uvek, baš potrudili da u toku novogodišnjeg perioda i praznika izbace na tržište novitete i divno upakovane setove sa nekoliko različitih, ali lepo ukombinovanih proizvoda iz njihovih linija.

Šminka kao odličan poklon!

Možete da probate da uhvatite poznate i brendirane parfeme na novogodišnjima akcijama ili da saznate koji je omiljeni ili dugo željeni parfem određenoj osobi kojoj je takav poklon namenjen. Šminka i kozmetička dekorativa su uvek slaba tačka ženama. Palete senki, rumenila, bronzeri, ruževi, sjajevi, maskare, ajlajneri, puderi i raznorazni lakovi za nokte – sve je to odličan poklon za ljubiteljku šminke i kozmetike.

Takođe je bitno da upamtite da zaista nije bitno gde ćete kupiti taj savršeni poklon (ili savršene poklone) za nju, ukoliko se vodite ličnim afinitetima i karakteristikama one kojoj poklon kupujete - obradovaće je podjednako štagod da dobije iz carstva šminke.

Što se novogodišnjeg makeup-a tiče, vizažisti se slažu u jednom – dozvoljeno je apsolutno sve, od šljokica i svetlucavih senki za oči, zatim cirkona na licu pa sve do dramatičnog “smokey eyes” efekta ili upadljivog crvenog ruža. Važno je jedino da se devojke i žene osećaju kao kraljice večeri, a u najluđoj noći moguće je zaobići i pravilo usklađivanja makeup-a s outfitom.