B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Porodični Magazin

KAKO ODABRATI POKLON?

autor: Gomex | 20.12.2017
KAKO ODABRATI POKLON?

Kod izbora poklona najvažnije je razmišljati o onome kome ga darujete. Tradicionalnom tipu žene najbolje je kupiti nešto za šta ste unapred sigurni da joj se sviđa i tu uvek idite na sigurno, a eksperimentisati možete jedino s onom koja voli iznenađenja i obožava vašu kreativnost. Za razliku od njih, muškarci najviše cene poklone koji su praktični.

Šta pokloniti ženi?

Masaža - uplaćena masaža ili vaučer za kozmetički tretman idealan su poklon za većinu žena, naročito ako rade kancelarijski posao i imaju česte bolove u kičmi.

Nešto toplo - kapa, šal, rukavice ili neko lepo ćebence praktičan su poklon u hladno zimsko doba. Osim toga, oni šalju poruku - želim da ti uvek bude toplo!

Ono što sama želi - veliki broj žena bližnjima će kao slučajno nagovestiti šta bi volele da pronađu ispod jelke. Pažljivo osluškujte njene želje, naročito ako govori: „Joj, ovo sam uvek želela, ali nikako da sebi priuštim“, jer s tim nikako nećete pogrešiti.

Šta pokloniti muškarcu?

Muškarci vole gedžete - brojna istra-živanja su potvrdila , muškarci najviše žele poklone iz sveta tehnike. Ovde, naravno, mislimo na tablete, smartfone, plejere, delove za računare, kućne bioskope, foto-aparate, USB i slično.

Praktična odeća - Lepe bokserice, majica ili košulja mogu biti odličan poklon. Pošto muškarci uglavnom nisu ljubitelji šopinga, a naročito kupovine garderobe, ako im pogodite stil, biće vam istinski zahvalni.

I muškarci vole kozmetiku - Većina muškaraca želi da ima negovan izgled bez previše truda, a pošto uglavnom nisu upućeni u kozmetičke proizvode, izbor preparata može im predstavljati problem.

Poklon za oboje

Ako ste u mogućnosti da uplatite jedno lepo vikend putovanje za dvoje ili neko malo duže, obožavaće vas. U ovom poklonu ćete uživati i vi, a uspomene koje ćete imati pamtiće se zauvek.