B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Porodični Magazin

Od jeseni se vidimo u pozorištu

autor: Gomex | 16.07.2020
Od jeseni se vidimo u pozorištu

Milena Vasić je naša pozorišna, filmska i televizijska glumica, a mnogi je znaju i kao voditeljku popularnog TV kviza “Totalni obrt”. Imali smo priliku da je pitamo ponešto o njenom poslu, privatnom životu, kulinarstvu… 

Za vas važi da ste gurman. Kakvu hranu volite i da li kuvate? 

Gurman sam, volim da kuvam ali više volim da jedem. Nema pravila po pitanju šta najviše volim, sve zavisi od trenutnog raspoloženja.

U novije vreme, domaća publika vas je zapazila u seriji “Ubice mog oca” a uskoro ćemo vas gledati u seriji “Neki bolji ljudi”. Da li ste zadovoljni kako je snimanje proteklo i šta publika može da očekuje od nove serije?

Kao što sam naziv kaže, “Neki bolji ljudi” je serija o nekom boljem vremenu i ljudima koji žive u tom vremenu. Bavimo se nama samima, našim domom, porodicom, našim odnosima i problemima sa kojima se redovno susreće svako od nas u svom privatnom životu. Za razliku od serije “Ubice mog oca” koja se bavila angažovanijom tematikom, vrlo konkretnog sociološko-političkog i kriminalnog diskursa, ovo se tiče nas samih. “Neki novi ljudi” se bavi temama na koje smo zaboravili, podseća nas da je važno posvetiti se sebi i svojoj porodici. 

Prisutni ste na televiziji, ali i u pozorištu. Gde sebe više vidite i zbog čega?

Parelelno sam bila aktivna na televiziji i u pozorištu i nisam pravila veliku razliku koji je medij u pitanju. Teatar je moja svakodnevica i on me čini boljom osobom, glumcem u kondiciji i punoj snazi. Bez teatra ne bih mogla dobro da funkcionišem na televiziji.

Šta očekujete od kolega sa kojima sarađujete? 

Podela mi je važna. Uvek mi je najbitnije to sa kim radim, jer kada se priprema predstava, to je to, jedan mali suživot od nekoliko meseci. Kada ste okruženi ljudima sa kojima se dobro slažete i volite, naravno da će taj projekat i ta predstava izgledati bolje i prijaće vam. Dragoceno je da čovek na posao odlazi nasmejan i da jedva čeka da se tamo ponovo vrati. Sve prepreke se lakše prevazilaze, a na sceni se sigurno sve to vidi. 

Kako ćete provesti leto?

Leto ću provesti u Srbiji. Odlučila sam da otkrijem jezera i reke Srbije zahvaljujući sportu kojim sam nedavno počela da se bavim. Reč je o supu, to je daska na kojoj stojite i veslate i angažovano vam je celo telo. Najlepše je to što morate održavati balans, biti koncentrisani i prepušteni prirodi, vodi, uživati u tišini, talasima, vazduhu. To je sport budućnosti, posebno kada je socijalna distanca važna. Svakom bih ga preporučila. 

Imate veliki broj pratilaca na Instagram nalogu. Koliko je danas važna prisutnost na društvenim mrežama za glumca i da li vam prija takav kontakt sa obožavaocima?

Instagram je postao naša svakodnevica. Mislim da kontrolišem informacije koje stižu do mojih pratilaca, a tiču se mog privatnog života. Naučila sam da živim sa tim i ne mislim o tome kako bi život izgledao bez Instagrama, ali definitivno sam za mnoge stvari saznala preko te mreže Držim da je važan kao izvor informacija.

Osim serije ”Neki bolji ljudi” koja kreće na jesen, gde publika još može da vas vidi?

Uskoro počinje snimanje 5. sezone serije “Ubice mog oca”, gde ću takođe imati svoje mesto. Spremam novu predstavu, ali o tome kasnije. Ako sve bude kako treba, od jeseni se vidimo u pozorištu.