B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Porodični Magazin

Lik Simče me je osvojio na prvo čitanje!

autor: Gomex | 07.05.2020
Lik Simče  me je osvojio na prvo čitanje!

Domaću publiku ste osvojili ulogom u seriji “TATE”, uspešni ste u pozajmljivanju glasova animiranim likovima, a javnost vas je upoznala i kao TV voditeljku. U kojem od ovih angažmana se najkomfornije osećate, uključujući i glumu?

Mnogo sam srećna što je serija “Tate “ našla posebno mesto u srcu gledalaca. Cela ekipa serije i Smart produkcije beskrajno uživa u stvaranju ovog projekta i najčešće to publika prepozna. Lik Simče me je osvojio na prvo čitanje. Ja volim da kažem da je to ljubav na prvi pogled. Ona je vrcava, drčna, prgava, ali veoma dobrodušna i iskrena, ona je žena iz naroda. Ona sve zna, a najvažnije od svega, ona će uvek svima pomoći, to nam je zajedničko.

Radila sam kao TV voditeljka 8 godina, to je lep i dinamičan posao, koji vas navodi da ste uvek dobro informisani i da konstantno širite vidike. Sinhronizacija crtanih filmova je posao koji se gotovo ni sa jednim drugim ne može uporediti. On donosi mnogo čarolije, najlepše kreativnosti i mnogo zadovoljstva. Smatram da je to jedno od najlepših iskustava koje može da prođe jedan glumac. Ja pripadam grupi srećnika, kojima je to iskustvo konstantno prisutno.

Volite li da kuvate? Imate li neku kulinarsku tajnu da podelite sa našim čitacima?

Volim da kuvam, rado probam svaki novi recept za koji čujem, ali ono što me odlikuje je da skoro nikada ne pravim jedno jelo na isti način, uvek volim da dodam nešto svoje i istražujem. Znanje najčešće kradem od moje mame, koja je sjajna kuvarica. Tajna je svakako u tome da imate dobrog mentora, da uživate i da vas kuvanje zabavlja. 

Izolaciju doživljavam kao neplanirani odmor koji treba kvalitetno da iskoristim sa porodicom. Stariji sin Andrija je treći razred osnovne škole, tako da pratimo online nastavu, a ja pratim njegove domaće zadatke. Mlađi sin Vukašin ima 4 godine, tako da nema nastavu, ali tu su bezbrojne igre i aktivnosti. Pored toga, tu je kuvanje, trčanje, filmovi i poneka knjiga.

Koji su vam planovi za budućnost i gde sve možemo da vas vidimo u narednim danima?

Svakog dana možete me videti u seriji “TATE “ koja se emituje na Prvoj televiziji. Premijerne epizode idu od utorka do petka od 20h, reprize idu svakog dana. Moji planovi za budućnost nose ovaj projekat kao prioritet, sledi nastavak snimanja serije “TATE “...

A nekoliko prethodnih nedelja mogli ste me videti samo u mojoj kući ako ste moja porodica (haha). Važno je da svi ostanemo kod kuće i da na taj način sačuvamo i sebe i druge.