B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Porodični Magazin

Porodični Magazin

Gost magazina

Tek sada otkrivam kulinarske talente
autor: Gomex | 10.10.2019

Tek sada otkrivam kulinarske talente

Naš proslavljeni plivač i reprezentativac, Ivan Lenđer, osvajač brojnih medalja na evropskim i svetskim takmičenjima, koji je Srbiju, Zrenjanin i Plivački klub Proleter predstavljao širom sveta.

Haos ne volim i ne verujem ni u kreativni!
autor: Gomex | 26.09.2019

Haos ne volim i ne verujem ni u kreativni!

Novinarku Radio-televizije Srbije Sunčicu Maksimović svakodnevno gledamo u Jutarnjem programu i Beogradskoj hronici, kada se uključuje uživo ili rešava probleme gledalaca u rubrici “TV pošta”. 

Od ručka meni uvek zapadnu sudovi
autor: Gomex | 12.09.2019

Od ručka meni uvek zapadnu sudovi

Svi se sećamo priče u kojoj je student iz Beograda prodao kolekciju dresova za pomoć u lečenju maloj Nađi Novaković.  Zove se jednostavno: Jovan Simić. On je i osnovao humanitarnu fondaciju “Zajedno za život”.

Tanjir pasulja za sportistu pusti san!
autor: Gomex | 29.08.2019

Tanjir pasulja za sportistu pusti san!

Ko nam je ovih dana bio u gostima?

Momir Rnić je srpski rukometni trener i bivši jugoslovenski rukometaš. Proglašen je za najboljeg odbrambenog igrača na svetu. Boje reprezentacije Jugoslavije branio je 217 puta i postigao je 411 golova. Prvak Mediterana bio je dva puta, vicešampion sveta i prvak sveta. 

Volim da probam ali se ne mešam!
autor: Gomex | 15.08.2019

Volim da probam ali se ne mešam!

 

 

 

Za one „sredovečnije” čitaoce Dejan Cukić je bio i ostao frontmen beogradskog Bulevara, sastavni element Bajaginih instruktora, rok novinar i jedan od poslednjih izdanaka poštovalaca autentičnog rokenrola.

Glumac od zanata pekar s ljubavlju...
autor: Gomex | 01.08.2019

Glumac od zanata pekar s ljubavlju...

Glumac Rade Marjanović često je imao prilike da putuje po svetu i proba egzotičnu hranu. U kuhinji je pravi tradicionalista i uživa u jelima koja se jedu kašikom.

Priprema hrane je magija i čarolija!
autor: Gomex | 18.07.2019

Priprema hrane je magija i čarolija!

Najpoznatiji srpski mađioničar Lazar Antić – Big Lale rođen je u selu Ribare, nadomak Jagodine. Mađioničarstvo mu je privuklo pažnju još u osnovnoj školi, a kako kaže od dečje igre do prave veštine prošle su godine.

Slatko sa slanim prava kombinacija!
autor: Gomex | 04.07.2019

Slatko sa slanim prava kombinacija!

Ivan Milinković bio je član je “Legendi” od 1989. godine. Pre nego što je postao član grupe bio je devet godina u Beogradskoj operi. Sa statusom estradnog umetnika dobio je više nagrada.

Muzičar ima vremena u kuhinji da istražuje
autor: Gomex | 20.06.2019

Muzičar ima vremena u kuhinji da istražuje

Gitarista i kompozitor Dušan Duda Bezuha sa samo trinaest godina svirao je u, tada jednoj od najpopularnijih beogradskih grupa TILT u kojoj su svirali Dejan Cukić, Nele Stamatović, Miroslav Cvetković, Predrag Jakovljević...

Svašta spremam samo da je domaće!
autor: Gomex | 06.06.2019

Svašta spremam samo da je domaće!

Još kao dečak, Milenko Pavlov je znao da će uploviti u glumačke vode. Tada, u šestom razredu osnovne škole prvi put je stao na pozornicu. Posle završenog zanata za preciznog mehaničara počeo je da pohađa Zrenjaninski dramski studio i završio na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Otac Kosta i majka Kata na kraju su prihvatili njegov poziv kada su ga videli na televiziji, gde je debitovao u seriji Pripovedanja Radoja Domanovića, 1979. godine.

Suština zdrave ishrane je Feelgood!
autor: Gomex | 23.05.2019

Suština zdrave ishrane je Feelgood!

Specijalista anesteziologije Dr Saša Plećević osmislio je program za zdrav život, koji čine umerene vežbe i pravilna ishrana, i nazvao ga Feelgood – osećaj se dobro! Ceo region poznaje ga upravo po tom programu, pa mnogi i ne znaju da je Dr Plećević u stvari Dr Feelgood.

Svako podneblje ima svoje ukuse...
autor: Gomex | 09.05.2019

Svako podneblje ima svoje ukuse...

Feđa Stojanović je srpski glumac. Na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu diplomirao je glumu 1973. godine u klasi profesora Milenka Maričića. Stalni je član pozorišta Ateljea 212. Radio je kao profesor na katedri za glumu na akademiji umetnosti BK univerziteta.

Od španske paelje do turskog kebaba...
autor: Gomex | 18.04.2019

Od španske paelje do turskog kebaba...

Igor Rakočević je bivši srpski košarkaš i potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije. Bio je poznat po natprosečnom odrazu i zakucavanjima, ali i kao izuzetni košgeter. Igrao je za Zvezdu, Budućnost, Minesota timbervulvse, Real Madrid, Efes Pilsen... 

Nedostaje nam hrana vrline i morala
autor: Gomex | 04.04.2019

Nedostaje nam hrana vrline i morala

Aleksandra Slađana Milošević Hagadone je poznati multimedijalni umetnik čiji se raspon stvaralaštva kreće od muzičke umetnosti, književnosti do likovne i video umetnosti i društvenog aktivizma. Svojim delovanjem u domaćoj javnosti, po sudu kritičara modernog vremena, postavila je standarde ne samo u umetnosti, već i u drugim oblastima.

Bogata ishrana ali u „celofanu”!
autor: Gomex | 21.03.2019

Bogata ishrana ali u „celofanu”!

Na pomen imena Zorana Modlija, ni jednom pripadniku starije i srednje generacije ne treba dalje ništa objašnjavati. Najpopularnija medijska ličnost ex Jugoslavije sredine osamdesetih. Čovek čiji je glas obeležio najznačajniji segment urbanog etra našeg društva.

Domaća kuhinja na prvom mestu
autor: Gomex | 07.03.2019

Domaća kuhinja na prvom mestu

Glumac Nebojša Milovanović ostvario se u nizu pozorišnih i filmskih uloga, a pamtimo ga iz filmova Lajanje na zvezde, Bure baruta, Kordon kao i po brojnim predstavama, među kojima su Turneja, Sumnjivo lice, Mletački trgovac i drugih. Pored glume, Nebojša se bavi i stend up-om koji je inspirisan ličnim životom.

Kuvanje kao kreativni odušak
autor: Gomex | 21.02.2019

Kuvanje kao kreativni odušak

Glumac Marko Stojanović je nakon studija glume završio i specijalističko školovanje u Međunarodnoj školi pantomime Marsela Marsoa u Parizu. Bio je docent i  šef katedre za glumu Akademije lepih umetnosti u Beogradu i direktor Doma omladine Beograda. 

Ko vas šiša ja sam bio prvi!
autor: Gomex | 07.02.2019

Ko vas šiša ja sam bio prvi!

Peđa Bajović jedan je od pokretača scene stand-up komedije kod nas. Obišao je više od dvadeset zemalja sveta. Za svoj rad je na Adria Comedy Awardsu u Skopju dobio i priznanje za najboljeg veterana.

Za kuvanje „treba imat’ dušu”
autor: Gomex | 24.01.2019

Za kuvanje „treba imat’ dušu”

Nina Radulović važi za jedno od najlepših srpskih TV lica. Verovala je da će, poput roditelja, postati stomatolog, ali u četvrtom razredu gimnazije je shvatila da je to ne zanima. Završila je Fakultet političkih nauka - smer novinarstvo i master studije politikologije.

Ljubav na prvo kuvanje...
autor: Gomex | 10.01.2019

Ljubav na prvo kuvanje...

Bojan Marović je crnogorski pop pevač i glumac. Od malih nogu je pokazivao talenat za muziku. Završio je Srednju muzičku školu i Muzičku akademiju na Cetinju, smer violončelo. Prvi put je nastupio u javnosti 2002. godine na festivalu “Sunčane Skale” u Herceg Novom.