B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Porodični Magazin

Gost magazina

Svaka uloga  je poseban  izazov...
autor: Gomex | 08.01.2021

Svaka uloga je poseban izazov...

Naša mlada glumica Tanja Petrović je, za razliku od većine njenih kolega, relativno rano stekla međunarodno iskustvo, i to na potpuno neočekivanom mestu - na Bliskom istoku gde je glumila na engleskom jeziku. 

Zaboravili ste da se igrate, a to vam nije dobro!
autor: Gomex | 17.12.2020

Zaboravili ste da se igrate, a to vam nije dobro!

Tradicionalno zauzeti i poslovno najangažovaniji u ovo doba godine, Deda Mrazovi pomoćnici, Vilenjaci, jedva su pristali na ovaj intervju. 

Čovečanstvo je propustilo još jednu priliku...
autor: Gomex | 03.12.2020

Čovečanstvo je propustilo još jednu priliku...

Prateći stope svog oca, velikog jugoslovenskog glumca Dragana Zarića, Ivan je u mladosti takođe započeo glumačku karijeru. 

Novinarski posao mora da se živi i radi
autor: Gomex | 19.11.2020

Novinarski posao mora da se živi i radi

Pre otprilike mesec dana, Marijana Tabaković je postala deo stalne voditeljske postave vrlo popularnog Jutarnjeg programa na Prva TV.

Dovoljno je samo glumiti, pa makar i pod tušem...
autor: Gomex | 05.11.2020

Dovoljno je samo glumiti, pa makar i pod tušem...

Našeg mladog glumca Radeta Ćosića upoznali smo kao Teofila Spasojevića u filmovima “Montevideo, Bog te video” i “Na putu za Montevideo”, kao i u serijama proizašlim iz ta dva filma.

Za glumu se može reći da je poput igre
autor: Gomex | 22.10.2020

Za glumu se može reći da je poput igre

Rođena je u Podgorici, Akademiju umetnosti je završila u Novom Sadu, a redovno je viđamo u predstavama Bitef teatra. Manje je poznato da je Jelena veliki gurman i obožava da kuva.

Od malih nogu sam obitavala  u pozorištu...
autor: Gomex | 08.10.2020

Od malih nogu sam obitavala u pozorištu...

Mlada glumica Vaja Dujović je publici prvo zapala za oko u filmu (a kasnije i TV seriji) „Branio sam Mladu Bosnu” gde je bila u ulozi Jovanke Čubrilović. Ćerka je našeg poznatog glumca Vladana Dujovića.

Umetnost živi u svim okolnostima
autor: Gomex | 24.09.2020

Umetnost živi u svim okolnostima

Mladu glumicu Ivu Manojlović mogli ste da gledate u filmu “Vrati se Zone” i u televizijskoj seriji “Nemanjići”. Međutim, ono što malo ljudi zna jeste da je Iva izuzetno uspešna u pozajmljivanju glasa animiranim likovima.

Sve što mogu okrenem na zabavu
autor: Gomex | 10.09.2020

Sve što mogu okrenem na zabavu

Poznato lice Prve i B92 televizije, Miloš Urošević, svakog radnog dana iz studija Prve izveštava o svim aktuelnim dešavanjima u emisiji „150 minuta”. Godinama ga znamo kao voditelja naučnog kolaža „Galileo” i drugih popularnih televizijskih projekata.

Gluma kao genetska predispozicija...
autor: Gomex | 27.08.2020

Gluma kao genetska predispozicija...

Mlada glumica, Aleksandra Anja Alač, našoj publici je postala poznata po ulogama u filmu i seriji „Montevideo, Bog te video!” i serijama “Ubice mog oca” i “Sinđelići”.

Pozorište je moja velika ljubav
autor: Gomex | 13.08.2020

Pozorište je moja velika ljubav

Stefan Buzurović je televizijski voditelj, ali i glumac kog publika pamti iz ostvarenja: Ruski car, Neki novi klinci, Ono kao ljubav, Miris kiše na Balkanu, Vojna akademija. Nastupa u Narodnom pozorištu u predstavama Hasanaginica, Velika drama i Laža i paralaža. U Akademiji 28 u predstavi Raj na zemlji. Oženjen je koleginicom Danijelom Buzurović sa kojom ima dvoje dece.

Gledam da budem češće sa porodicom
autor: Gomex | 30.07.2020

Gledam da budem češće sa porodicom

Posle skoro 20 godina, Vladimir Jelić više ne vodi TV Dnevnik RTS-a.

Od jeseni se vidimo u pozorištu
autor: Gomex | 16.07.2020

Od jeseni se vidimo u pozorištu

Milena Vasić je naša pozorišna, filmska i televizijska glumica, a mnogi je znaju i kao voditeljku popularnog TV kviza “Totalni obrt”. Imali smo priliku da je pitamo ponešto o njenom poslu, privatnom životu, kulinarstvu… 

Tajna lepote  je raditi na sebi
autor: Gomex | 02.07.2020

Tajna lepote je raditi na sebi

Odavno u Porodičnom magazinu nismo imali osobu sa javne scene koja je toliko posvećena kuvanju kao glumica Vanja Milačić. Dovoljno je baciti pogled na njen profil @vanjamilva na Instagramu da bismo stekli sliku o širini njenog kulinarskog repertoara.

Gluma je tako neodoljiva kada je probate!
autor: Gomex | 18.06.2020

Gluma je tako neodoljiva kada je probate!

Nenad Nenadović je počeo da glumi u bivšoj Jugoslaviji, praktično kao dete. Nastupio je u kultnim ostvarenjima domaće TV i filmske produkcije - Vaga za tačno merenje, Povratak otpisanih, Priče iz Radionice (sa čuvenim Zoranom Radmilovićem)... 

Jedva čekam da se vratim radu...
autor: Gomex | 04.06.2020

Jedva čekam da se vratim radu...

Marina Vodeničar je pored uloga u pozorištu ostvarila i zapažene uloge na filmu, kao i u televizijskim serijama. Pamtimo je kao Slavicu iz serijala „Vratiće se rode”, Milju u „Senkama nad Balkanom” i iz filmova „Vir” Bojana Vuka Kosovčevića i „Varvari” Ivana Ikića. 

Teatar, TV, film i farma koza...
autor: Gomex | 21.05.2020

Teatar, TV, film i farma koza...

Poznati glumac Branko Janković, stekao je širu popularnost ulogom Živojina Džakovića u TV seriji „Vojna akademija” i ulogom Vlade u TV seriji „Tate”. Pozorišna publika ga pamti po prdstavama „Klošmerl” u Beogradskom dramskom pozorištu i „Osama-Kasaba u Njujorku” u Zvezdara teatru.

Lik Simče  me je osvojio na prvo čitanje!
autor: Gomex | 07.05.2020

Lik Simče me je osvojio na prvo čitanje!

Domaću publiku ste osvojili ulogom u seriji “TATE”, uspešni ste u pozajmljivanju glasova animiranim likovima, a javnost vas je upoznala i kao TV voditeljku. U kojem od ovih angažmana se najkomfornije osećate, uključujući i glumu?

Njujork je prebrz ali sam puno naučila!
autor: Gomex | 23.04.2020

Njujork je prebrz ali sam puno naučila!

Nakon započete blistave karijere, sredinom dvehiljaditih je rešila da se otisne u svet i da se u Americi oproba kao glumica. U Njujorku je pohađala dodatne studije glume, da bi 2005. godine i diplomirala. 

Često mi pesme dolaze u snovima
autor: Gomex | 02.04.2020

Često mi pesme dolaze u snovima

Naša poznata pevačica Ivana Jordan imala je zapažen nastup na ovogodišnjoj Beoviziji sa pesmom „Vila”. Iskoristili smo priliku da porazgovaramo sa njom za Porodični magazin.