B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Porodični Magazin

Porodični Magazin

Domaći nomad - Srbija kao destinacija

Visinama Tare u letnje pohode
autor: Snežana Trtica Graovac | 15.08.2019

Visinama Tare u letnje pohode

 Ako znate da se ovde nalazi  1100 biljnih vrsta, da se 13 vrsta može naći samo na ovom području, da je Pančićeva omorika jedna od njih i da bez problema možete doći ovde, boraviti u zaštićenoj prirodi i uživati u  njoj, da li je dovoljno dobar razlog da baš tu provedete godišnji odmor.

Zaokružite priču u Karlovcima
autor: Snežana Trtica Graovac | 01.08.2019

Zaokružite priču u Karlovcima

Patrijašijski dvor, Saborna crkva Svetog Nikole, Katolička crkva Svetog trojstva, najstarija gimnazija u Srbiji, čuvena Karlovačka, Magistrat, Bogoslovija, Stefaneum, romantična Česma četiri lava. Sve su ovo objekti koje ne možete ne primetiti. 

Krčedinska ada
autor: Snežana Trtica Graovac | 04.07.2019

Krčedinska ada

Stiže nam polako leto, a sa njim i glava u koferu.  Energija je na izdisaju, koncentracija na kratkom štapu, a posao, nužno to bilo ili ne,  završavamo na mišiće.

Dolina ljubavi dolina jorgovana!
autor: Snežana Trtica Graovac | 20.06.2019

Dolina ljubavi dolina jorgovana!

Buđenje prirode, obilje boja, autentični cvrkut ptica i za promenu sve češći osmeh na licima slučajnih prolaznika više je nego dovoljan motiv za opuštanje.

Igra prestola srednjovekovne Srbije
autor: Snežana Trtica Graovac | 23.05.2019

Igra prestola srednjovekovne Srbije

Manasija - Resavska pećina – Ravanica, poznato vam je? Sigurna sam da sada evocirate uspomene sa školskih eksurzija... „To je ona ekskurzija, kada sam bio zaljubljen u Biljanu.“ ili  „Kada je Miloš zamalo ostao u manastiru.“

Parkovi i životna energija...
autor: Snežana Trtica Graovac | 18.04.2019

Parkovi i životna energija...

Bio je to naizgled jedan običan prozor u staroj gradnji sa pogledom na mali gradski park. Pred njim su se mešali različiti ljudi sa različitim pričama, ali sa jednom zajedničkom stavkom - svi su bili deo tog parka.

7 razloga za letovanje u Srbiji
autor: Snežana Trtica Graovac | 21.03.2019

7 razloga za letovanje u Srbiji

Kako u Srbiji da pronađete mesta na kojima biste proveli svoj godišnji odmor, dan, par sati? Na mom blogu biće predstavljana interesantna mesta, lokaliteti, bez nekog smislenog reda, ali sa akcentom na pronalaženju mesta idealnih za vikend ili izlet u i po Srbiji.