B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Porodični Magazin

Porodični Magazin

TORTA ČINI POLA ROĐENDANA!

autor: Gomex | 23.06.2017
TORTA ČINI POLA ROĐENDANA!

Da li se može zamisliti dečiji rođendan bez torte? Reći ćete: “Kakvo je to besmisleno pitanje?” I jeste, jer duvanje svećica i šarene i vesele rođendanske torte su nešto što svako dete čini srećnim kao i njegove drugare, a takvi događaji se kasnije pamte kroz ceo život. Dečije torte moraju biti lepe na oko i ukusne, jer su deca velike estete, iskreni kritičari i sa smislom za lep ukus, naročito poslastica.

Torta je centralni deo svakog dečijeg rođendana. Kako je ona za mališane posebno važna, dopustite im da učestvuju u izboru dečije rođendanske torte. Dekoracija dečije rođendanske torte zahteva veliku dozu kreativnosti i maštovitosti.

Deca su veliki kritičari i zato dečija rođendanska torta zaista mora biti savršena i izgledati baš onako kako su oni to zamislili. Zbog toga je jako važno da dete aktivno učestvuje u osmišljavanju dečije rođendanske torte. Kako su čokolada i keks omiljene poslastice mališana, čokoladne dečije rođendanske torte i torte sa mlevenim keksom su daleko popularnije nego voćne. Poželjno je da se u sastavu dečije rođendanske torte ne nalazi koštunjavo voće zbog mogućih alergijskih reakcija.

Danas je zaista teško izabrati rođendansku tortu za vaše mališane, jer je izbor toliki da se često ne možemo odlučiti koja je idealna za taj najbitniji dan vašeg najomiljenijeg člana porodice.

Znate i sami koliko je deci sam čin duvanja svećica bitan na njihovoj rođendanskoj zabavi, pa upravo zbog toga treba biti posebno pažljiv kada se odlučujete kakvu ćete tortu pred njih i njihove drugare izneti.

Pre svega u ovom slučaju treba biti pažljiv i izbor torte treba prilagoditi uzrastu deteta koje slavi rođendan. Ovde nećete pogrešiti ako iskoristite njihove omiljene crtane junake kao dekor za tortu, ili ako, što je još bolje, kompletna torta bude u obliku njihovog junaka iz crtanog filma. Deca su u ranom uzrastu veoma vezana za crtane filmove koje gledaju, pa tako ni vi ne možete napraviti grešku ako se za ovo odlučite.

Naravno, ne treba čekati samo na taj poseban datum u kalendaru kada je rođendan pa da obradujemo svoje dete tortom. To možemo učiniti bilo kada, jer ako pitate decu, reći će vam da je uvek pravo vreme za tortu!