B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Porodični Magazin

Porodični Magazin

Udobnost iznad svega!

autor: Gomex | 04.07.2019
Udobnost iznad svega!

Naddušek je podloga debljine između 3,5 i 7cm. Namenjena je pre svega poboljšanju udobnosti ležaja na kom spavate, bilo da se radi o starom ili novom dušeku ili krevetu.

Naddušekom do udobnijeg ležaja!

Uz pomoć naddušeka, vaš ležaj će postati mekši, udobniji (to se odnosi na niže naddušeke koje postavljate na podlogu koja vam je suviše tvrda), a pojedini naddušeci služe i kao dodatni ležajevi (to se odnosi na više naddušeke i koriste se kod dušeka, kaučeva i sofa koje su blago izgubile formu, nisu više udobne za spavanje pa se uz pomoć tvrđih i viših naddušeka premošćava period do kupovine novog dušeka ili ležaja na kom spavate).

Naddušek će postojeću podlogu na kojoj spavate zaštititi od prljanja, prašine i produžiti joj životni vek. Ukoliko je vaš dušek star, ali ga nećete menjati još narednih godinu-dve, onda je naddušek odličan izbor. Uz pomoć naddušeka zasigurno ćete postići dodatnu udobnost. Naddušek će donekle popraviti deformisanu i istrošenu površinu starog dušeka i omogućiti vam da ponovo udobno spavate.

Naddušek-više funkcionalnosti!

Ukoliko imate problem sa brojem kreveta kada vas iznenade gosti, naddušek je idealno rešenje. U tom slučaju, naddušek od 5 ili 7cm će vašim gostima pružiti savršen odmor. Naddušeci su idealno rešenje ako boravite u šatoru, kamp kućici, vikendici ili nekom drugom mestu, jer ne morate više spavati na tvrdom podu ili krevetu čija vam tvrdoća ne odgovara.

Naddušeci služe i kao podloga za vežbanje, jogu, pilates a savršeni su za vaše najmlađe kao podloga za igru. Multifunkcionanost naddušeka zasigurno će vas oduševiti.

Naddušeci se mogu koristiti na više različitih načina. Pre svega funkcija im je da poboljšaju udobnost podloge na kojoj spavate, kako starih tako i novih dušeka, mogu poslužiti kao dodatan ležaj za vaše goste ili kao podloga za igru za vaše mališane.

Naddušeci su izrađeni od pene ili kombinacije poliuretanske i memorijske pene. Memorijska pena prepoznaje oblik tela pa mu se u potpunosti prilagođava. Naddušeci od poliuretanske pene i memorijske pene su obično kompaktniji i pored povećavanja udobnosti postojećeg ležaja služe i kao dodatni ležaj. Navlaka naddušeka ima donju neklizeću tkaninu kako bi se sprečilo spadanje i pomeranje na dušeku, kauču, sofi...