B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Porodični Magazin

Porodični Magazin

DA SPAVAMO KAO NA OBLACIMA!

autor: Gomex | 06.09.2017
DA SPAVAMO KAO NA OBLACIMA!

Naddušeci se mogu koristiti na više različitih načina. Pre svega funkcija im je da poboljšaju udobnost podloge na kojoj spavate, kako starih tako i novih dušeka, mogu poslužiti kao dodatan ležaj za vaše goste ili kao podloga za igru za vaše mališane.

Naddušek je podloga debljine između 3,5 i 7 cm. Namenjena je pre svega poboljšanju udobnosti ležaja na kom spavate, bilo da se radi o starom ili novom dušeku ili krevetu. Uz pomoć naddušeka, vaš ležaj će postati mekši, udobniji (to se odnosi na niže naddušeke koje postavljate na podlogu koja vam je suviše tvrda), a pojedini naddušeci služe i kao dodatni ležajevi (to se odnosi na više naddušeke i koriste se kod dušeka, kaučeva i sofa koje su blago izgubile formu, nisu više udobne za spavanje pa se uz pomoć tvrđih i viših naddušeka premošćava period do kupovine novog dušeka ili ležaja na kom spavate).

Naddušek će postojeću podlogu na kojoj spavate zaštititi od prljanja, prašine i produžiti joj životni vek. Ukoliko je vaš dušek star, ali ga nećete menjati još narednih godinu-dve, onda je naddušek odličan izbor. Uz pomoć naddušeka zasigurno ćete postići dodatnu udobnost. Naddušek će donekle popraviti deformisanu i istrošenu površinu starog dušeka i omogućiti vam da ponovo udobno spavate.

Ukoliko imate problem sa brojem kreveta kada vas iznenade gosti, naddušek je idealno rešenje. U tom slučaju, naddušek od 5 ili 7 cm će vašim gostima pružiti savršen odmor. Naddušeci su idealno rešenje ako boravite u šatoru, kamp kućici, vikendici ili nekom drugom mestu, jer ne morate više spavati na tvrdom podu ili krevetu čija vam tvrdoća ne odgovara.

Naddušeci služe i kao podloga za vežbanje, jogu, pilates a savršeni su za vaše najmlađe kao podloga za igru. Multifunkcionanost naddušeka zasigurno će vas oduševiti.

Može i kad dođu gosti

Naddušeci su izrađeni od pene ili kombinacije poliuretanske i memorijske pene. Memorijska pena prepoznaje oblik tela pa mu se u potpunosti prilagođava. Naddušeci od poliuretanske pene i memorijske pene su obično kompaktniji i pored povećavanja udobnosti služe i kao dodatni ležaj. Navlaka naddušeka ima donju neklizeću tkaninu kako bi se sprečilo spadanje i pomeranje na dušeku, ili kauču.