GOMEX - Personalizovani kuponi
GOMEX - Personalizovani kuponi

Preuzmi GOMEX aplikaciju

  • Prati akcije
  • Sakupljaj keširiće
  • Očekuj POKLON-KUPONE kreirane samo za tebe

Potraži na platformama

'

Postavi pitanje

Najčešća pitanja

Personalizovan kupon mogu da dobiju svi korisnici Gomex mobilne aplikacije, koji su se preko nje uspešno prijavili u Kasica Brojalica loyalty program ili koji su registrovali svoju plastičnu Kasica Brojalica karticu. Kuponi se distribuiraju isključivo preko Gomex mobilne aplikacije i ukoliko ne poseduješ mobilnu aplikaciju, preuzmi je odmah sa Google Play, App Store ili Huawei prodavnice.
Trenutno, svaka kupovina preko 1.300 dinara, bez bilo kakvih dodatnih uslovljavanja (važi za sve artikle, bez obzira da li su na akciji ili ne) generiše 1 kupon. Po 1 računu, ukoliko je iznos veći od 1.300 dinara, dobićeš samo 1 kupon, bez obzira na ukupan iznos.
Kupone ćeš moći dobiti i u drugim slučajevima i prilikima...prati nas na društvenim mrežama i saznaćeš kako do novih kupona.
7 dana od dana dobijanja. Ukoliko ih u tom periodu ne iskoristiš, neće ti više biti dostupni u aplikaciji.
Na kasi, prodavcu moraš reći da želiš da iskoristiš kupon, klikni na dugme „Otvori barkod“ na ekranu sa kuponom u mobilnoj aplikaciji i omogući skeniranje barkoda. I to je sve!
Popusti mogu biti na ukupan račun od 5%, 10% ili 15%, pri čemu ovaj popust ne važi za akcijske artikle, sveže meso na panju, cigarete i štampu, a mogu nositi i popust na odgovarajući artikal u visini od 20% do čak 99%!
Sticker na kuponu "Maksimalna količina" se pojavljuje na kuponima koji nose popust na pojedinačne artikle i ona pokazuje na koliko komada artikla maksimalno možeš dobiti popust. To nije obavezna kupovina i nije uslov za iskorišćenje kupona. Takođe, možeš kupiti i više artikala od te maksimalne količine, samo ćeš preostalu količinu platiti bez popusta koji nosi kupon.
VAŽNO: Kupon se može iskoristiti samo jednom i ukoliko ne kupiš maksimalnu količinu artikla prilikom prve kupovine, popust više neće biti dostupan za naredne kupovine!
U pitanju su personalizovani, "pametni" kuponi koji ti pružaju baš ono što voliš a koji se generišu na bazi analize tvojih prethodnih kupovina.
Ukoliko imaš više kupona u svojoj mobilnoj aplikacija, sve ih možeš iskoristi prilikom jedne kupovine.
Ukoliko ti ukupan iznos kupovine prelazi 1.300 dinara, dobićeš novi kupon.
U ovom momentu da, ali uskoro te čekaju i nova iznenađenja, prati nas...