B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

O Gomexu

GOMEX d.o.o. trgovinska kompanija sa sedištem u Zrenjaninu. Rezultati postignuti od osnivanja 1995.godine svrstali su nas u regionalne lidere u oblasti veleprodaje i maloprodaje. Danas je GOMEX moderna maloprodajna mreža fokusirana na robu široke potrošnje, koncept svežih proizvoda i format komšijskih radnji. Prodavnice su raspoređene na teritoriji cele Srbije. Trenutno u sastavu GOMEX trgovinskog lanca posluje preko 230 maloprodajnih objekata, sa prosečnom veličinom od 250m². Lokacije radnji su veoma atraktivne i birane su tako da budu u neposrednom komšiluku potrošača.


GOMEX je trenutno jedan od većih poslodavaca u zemlji, sa oko 2400 zaposlenih. Prateći trendove razvoja, fokusiramo se na digitalnu komunikaciju i obradu podataka sa sopstvenom aplikacijom i drugim alatima koji nagrađuju lojalnost potrošača. Poslujemo u skladu sa najsavremenijim evropskim standardima, čija primena omogućava pružanje najbolje moguće usluge potrošaču, od izbora artikala do povoljnih cena.


Manjinska dokapitalizacija izvršena od stranog fonda SEAF 2007.godine doprinela je ubrzavanju procesa standardizacije. Od aprila 2022.godine dotadašnjeg partnera SEAF, zamenjuje globalni fond CEECAT koji je imao želju da ulaže u kompanije koje imaju potencijal da postanu regionalni lideri u svojoj delatnosti. Investicija u GOMEX je prva investicija CEECAT-a u Srbiji i cilj ove saradnje je unapređenje postojećeg jakog jezgra menadžment tima, investiranje u ljudski kapital i ulazak u novu fazu rasta.


Nesmetan tok robe i povećana efikasnost unutar kompanije zasnovani su na postojanju dva moderna distributivna centra. Jedan pokriva distribuciju neutralne robe u sve objekte, a drugi (rashladni) bavi se distribucijom mesa. Kapacitet Rashladno distributivnog centra, smeštenog u Industrijskoj zoni Jugoistok u Zrenjaninu, je proizvodnja više od 5 tona raznih proizvoda od mesa na dnevnom nivou.


Za GOMEX investicija u zaposlene predstavlja strateški najbitnije ulaganje. Kontinuirana edukacija pomoću najsavremenijih pomagala i simulacije u realnim uslovima, uz rad u malim grupama, obezbeđena je svim zaposlenima u Gomex-ovom Trening centru u Zrenjaninu. Na taj način svako od preko 2.400 zaposlenih može maksimalno da razvije sopstvene potencijale i usavrši svoje poslovne veštine. Primena stečenih znanja omogućava uspostavljanje profesionalnog, a ipak prisnog, odnosa sa potrošačima.


Kompanija GOMEX spada u red visoko društveno odgovornih kompanija. Generalni sponzor Narodnog pozorišta Toša Jovanović u Zrenjaninu postali smo 2010. godine. Imamo dugogodišnju saradnju sa Sterijinim pozorjem, raznim udruženjima koja neguju kulturnu baštinu i učestvujemo u mnogim značajnim društvenim kampanjama kojima pomažu različite marginalizovane grupe građana.

 

  • O Gomexu
  • O Gomexu
  • O Gomexu