B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

06.04.2016
Zrenjanin Basketball U16 Cup 2016

Zrenjanin Basketball U16 Cup 2016

Zrenjanin će od 7. do 9. aprila biti domaćin košarkaškog kupa za igrače do 16 godina. U Kristalnoj dvorani i Hali Medison, svoje košarkaško umeće pokazaće mladi igrači Real Madrida, Barselone, Fenerbahčea, Akademije Vašaš, Emporio Armanija, Partiyana i Petrovgrada. 
 
Kompanija GOMEX se po drugi put uključila u organizaciju turnira u košarci za igrače od 16 godina uz Grad Zrenjanin. Prošle godine smo imali pozitivna iskustva i to nas je dodatno motivisalo da ove godine naše učešće bude još snažnije na ovogodišnjem turniru.
 
Zadovoljstvo nam je što ćemo u Zrenjaninu imati prilike da uživamo u igri mladih košarkaških nada iz svetskih klubova poput Real Madrida i Barselone i što će deca iz naše okoline imati priliku da se oprobaju sa njima u duelima. 
 
Kompanija Gomex je u organizaciju turnira uključila Fondaciju "Podrži život" iz Beograda kao naše dugogodišnje partnere. Sa njima imamo odličnu saradnju i sakupljali smo i donirali sredstva na različite načine. 
 
Sav prihod od ulaza biće poklonjen u dobrotvorne svrhe, što je i iniciralo početak naše saradnje obzirom da se uvek trudimo da spojimo humano sa korisnim. Prošle godine pomogli smo udruženje „Transplant heroji“ a ove godine Fondacija „Podrži život“ prikupljeni iznos od ulaznica usmeriće za lečenje dece iz Srbije u inostranstvu.
 
Takođe nam je drago što će revijalnu utakmicu u poluvremenu finalne utakmice imati naši drugari iz škole „9.maj“ koju pohađaju deca sa posebnim potrebama, gde očekujemo da nam se pridruže ambasadori fondacije a prvenstveno njen osnivač Sergej Trifunović.
 
Kada su manifestacije ovakvog tipa u pitanju, možete očekivati da će ih Gomex uvek rado podržati.
 
 
 
 
{gallery}Kosarkamart2016{/gallery}