B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

22.06.2016
Za zdravu trpezu u GOMEX-ovim objektima!

Za zdravu trpezu u GOMEX-ovim objektima!

Nije tajna da se sve više ljudi danas okreće zdravoj ishrani i organskim proizvodima koji im pomažu da uprkos stresnom životu očuvaju svoje zdravlje. Osluškujući potrebe naših potrošača, a naročito onih koji žive ili žele da žive zdravije, kompanija GOMEX uvrstila je u svoju bogatu ponudu novi artikal - proizvode i prerađevine od kozijeg mleka "Carpe Diem". 
 
Od sada, u odabranim objektima možete po povoljnim cenama naći kozije kiselo mleko, jogurt, surutku kao i tri vrste sira od kozijeg mleka.
 
Od davnina se zna da su kozje mleko, surutka i sir veoma zdravi proizvodi. U današnje vreme to se zaboravilo a neko se toga seti tek kad "dođe do onkologije". Surutka se, naime, koristi radi bržeg oporavka posle tretmana hemoterapije.
 
Kroz istoriju, proizvodi i prerađevine od kozjeg mleka preporučivali su se kao lek za jačanje imuniteta i pluća, bili su jedan od osnovnih sredstava u borbi protiv tuberkuloze, a savremeni lekari ih sve češće "prepisuju" i kao odličnog saveznika u borbi protiv stresa, jer u sebi sadrže vitamine B1, B2, B6 i B12, koji pozitivno utiču na jačanje nervnog sistema. 
 
Sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo da isprobate proizvode od kozijeg mleka "Carpe Diem" i ojačate vaše zdravlje!
 

 

{gallery}carpediem{/gallery}