B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

10.07.2018
X muzički festival Soundlovers
  • X muzički festival Soundlovers

X muzički festival Soundlovers

Najveći i najpoznatiji muzički festival u Zrenjaninu i okolini, "Soundlovers" biće ove godine održan od 20. do 22. jula u dobro poznatom prostoru bivše Kino bašte u centru grada. Festival će biti organizovan pod nazivom "Soundlovers X" u čast desetogodišnjice postojanja. Punu podršku ovom veoma značajnom turističko-zabavnom i internacionalnom muzičkom događaju pružiće kompanija GOMEX kroz niz zajedničkih projekata i akcija sa organizatorima festivala. 

Za naše potrošače sa teritorije opštine Zrenjanin, kompanija GOMEX pripremila je specijalnu akciju povodom "Soundlovers X" festivala. Uz račun za kupovine od preko 1.000 dinara u našim prodavnicama na teritoriji opštine Zrenjanin, imate mogućnost da na oficijalnom prodajnom mestu kupite 1+1 kartu GRATIS za festival po ceni 800 dinara. Karte se prodaju na oficijalnom prodajnom mestu u trafici "City" u centru Zrenjanina. Akcija traje od 06. do 22. jula.

Ovogodišnji line-up je, kao i svih prethodnih deset, prepun sjajnih DJ-eva koji obećavaju vrhunski provod ljubiteljima elektronske muzike. Posetioci jubilarnog "Soundlovers"-a imaće priliku da uživo čuju setove sledećih disk džokeja: DJ Pessto (Srbija), DJ Karim Mika (Egipat), Wreckvge (Srbija), Peryz & Daave (Srbija), Avadox (Slovenija), Lena Glish (Srbija), DJ Veljko Jović (Srbija), TKNO  (Srbija)... 

Muzički festival "Soundlovers" najveći je urbani muzički događaj koji Zrenjanin ima. Svake godine u julu održava se u centru Zrenjanina, u prostoru akustičnog letnjeg bioskopa u koji staje preko 3000 ljudi. Festival je osnovan 2009. godine a na njemu su do sada nastupali Kurd Maverick, Junior Jack, Kid Creeme, Sandy Rivera, Funkerman, Stereo Palma, Galoski kao i najbolji disk džokeji i producenti iz zemlje i regiona.

 

  • X muzički festival Soundlovers