B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

30.04.2016
"Uskršnje jaje" po drugi put u Zrenjaninu

"Uskršnje jaje" po drugi put u Zrenjaninu

U organizaciji zrenjaninske igraonice "Moj mali svet" i dečijeg dućana "Ogi" na Trgu slobode u Zrenjaninu održan je drugi po redu festival za decu pod nazivom "Uskršnje jaje 2". Generalni pokrovitelj je, kao i prethodne godine, bila kompanija GOMEX.
 
Izuzetan odziv dece i roditelja gotovo pola sata pre početka bio je dobar pokazatelj da će "Uskršnje jaje 2" biti događaj o kojem će se pričati. Za male drugare organizatori su pripremili niz zanimljivih igrica, pažljivo biranih u skladu sa starosnom dobi takmičara. Bilo je tu trke u džakovima, nošenja jajeta u kašici, nadvlačenja konopca... Svaki učesnik igara bio je nagrađen prigodnim paketima GOMEX-a i drugih partnera koji su učestvovali u organizaciji ovog dešavanja. Naravno, plasmani su bili u potpuno drugom planu, jer je cilj pre svega bilo druženje, igra i zabava.
 
Mali umetnici imali su prilike da pokažu svoja crtačka umeća u likovnoj radionici, dok su đaci zrenjaninskih osnovnih škola prikazali najbolje radove sa časova narodne tradicije na temu Uskrsa. Naša kompanija potrudila se da za svakog učesnika likovne radionice obezbedi osveženje i poklončić, a budući slikari zauzvrat su nam darovali njihove radove koji su nastali tokom trajanja "Uskršnjeg jajeta 2". Podršku ovom događaju pružili su i članovi zrenjaninskih sportskih i plesnih klubova, koji su prisutnim mališana i njihovim roditeljima pokazali čime se bave na treninzima i probama.
 
Na kraju, organizatori i predstavnici kompanije GOMEX sa zadovoljstvom su konstatovali da je ovako dobar odziv dece i njihovih roditelja na festivalu "Uskršnje jaje 2" motiv više da sledeće godine ovaj događaj bude još bolji i sadržajniji.

 

{gallery}Uskrsnjejaje2016{/gallery}