B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

23.05.2016
Totalno rascvetano ispred Totala

Totalno rascvetano ispred Totala

Tradicionalni prolećni "Sajam cveća", koji zajednički organizuju kompanija GOMEX i odgajivači i ljubitelji cveća i ove godine je okupio veliki broj izlagača. Oni su iskoristili lepo vreme da sugrađanima pokažu ono što uzgajaju i sve svoje proizvode koji na poseban način dopunjuju proizvodnju cveća.
 
Na poziv naše kompanije, ove godine su se odazvali rasadnici "Eden" i "Čistoća i zelenilo", Srednja Poljoprivredna škola iz Zrenjanina, udruženja žena "Bagljaš" i "Dositej" kao i samostalni proizvođači cveća i prateće opreme za hortikulturu.
 
Posetioci su imali priliku da po sajamskim cenama kupe saksijsko cveće, zanimljive ikebane i ukrase, rasad baštenskog i saksijskog cveća, lekovito i začinsko bilje u saksijama, kaktuse, sadnice drvenastog bilja, ukrasno šiblje, tepih travnjake, aranžmane od suvog cveća i kukuruzovine. Pored cveća i opreme, ovogodišnji sajam bio je dobra prilika i za razmenu saveta oko načina uzgoja omiljenih biljaka.
 
Ovogodišnji sajam jedan je od najposećenijih i kada su u pitanju dobavljači i kada su u pitanju kupci. Potrudićemo se da 2017. godine broj onih koji će doći na sajam cveća bude barem još dva puta veći.
 

 

{gallery}sajamcveca2016{/gallery}