B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

28.10.2016
Prvi GOMEX u Smederevu

Prvi GOMEX u Smederevu

Prvi objekat GOMEX-a u Smederevu predat je u petak, 28. oktobra tačno u 09h na korišćenje potrošačima u ovom prelepom gradu na obali Dunava. Izuzetna zainteresovanost budućih potrošača pokazatelj je da smo dobrodošli u Smederevu.

 

Supereta "Smederevo" ujedno je i 139. objekat u maloprodajnom sistemu GOMEX-a. Nova radnja prostire se na 275 m2, a nakon završene obuke u našem Trening centru ovde je zaposleno dvanaest novih kolega i koleginica. MPO "Smederevo" raspolaže sa dve kase, mesaricom, voćaricom, mlekaricom... i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za superete.

 

Potrošačima je asortiman od 4.000 artikala na raspolaganju za kupovinu svakog dana od 07 do 21h. Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku "Graničar". Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije "Graničar", naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP pakovanju (koktel ljuta, pivska i kobasica sa sirom) i u vakuum pakovanju (Debreziner, Frankfurter i Case Baiser) su izuzetno pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u MPO "Smederevo" deliti slično iskustvo.

 

{gallery}Smederevootvranje{/gallery}