B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

04.04.2016
Proslavili smo 21. rođendan!

Proslavili smo 21. rođendan!

Dvadeset i jednu godinu rada i postojanja, kompanija GOMEX tradicionalno je obeležila 01. aprila u Narodnom pozorištu "Toša Jovanović" u Zrenjaninu i Pozorišnom klubu koji radi u zgradi zrenjaninskog teatra.
 
Pozivu da nam se pridruže na proslavi ovog značajnog datuma za našu kompaniju odazvali su se gosti iz sveta preduzetništva, privrede, javnih službi, lokalne samouprave, pokrajinskih i republičkih sekretarijata i ministarstava, predstavnici medijskih kuća...
 
Na društvenu odgovornost nismo zaboravili ni tokom rođendanskog slavlja - na pozivnicama koje su poslate našim gostima zamolili smo ih da, umesto poklona, doniraju sredstva po sopstvenoj želji za zrenjaninsku Osnovnu i srednju školu "9. maj". Sa ponosom ističemo da smo na ovaj način, zajednički prikupili više od 100.000 dinara koje ćemo pokloniti našim drugarima iz "9. maja". 
 
Na sceni Narodnog pozorišta, prisutne je pozdravio direktor kompanije GOMEX Goran Kovačević, istakavši da smo 2015. godinu završili sa 121 maloprodajnim objektom, a da je plan da ovu kalendarsku godinu završimo sa 25 objekata više. Takođe, gospodin Kovačević saopštio je finansijske rezultate GOMEX-a ali i najavio niz projekata koji će takođe biti realizovani tokom 2016. godine.
 
Za naše drage goste, sjajna glumačka ekipa, predvođena Miloradom Mandićem Mandom, uz Suzanu Petričević, Ljubomira Bulajića i Jelisavetu Orašanin odigrala je urnebesnu komediju "Divan dan" i za bravure na sceni bila nagrađena gotovo petnaestominutnim aplauzom.
 
Druženje je nastavljeno u Pozorišnom klubu, praćeno odličnim muziciranjem legendarnih Šen Ignaca, violoniste i Đusija Kovača, gitariste, uz cimbalo i kontrabas.
 
Svećice na predivnoj rođendanskoj torti zajedničkim snagama ugasili su Goran i Mirjana Kovačević, uz obećanje da ćemo se i sledeće godine okupiti na proslavi dvadeset drugog rođendana našeg GOMEX-a!
 
Već u nedelju, 03. aprila, brojnim promocijama i degustacijama, ali i sjajnim akcijama i sniženjima, rođendansku atmosferu podelili smo i sa našim potrošačima. Centralni deo organizovan je u Supermarketu TOTAL u Zrenjaninu, a dragi kupci poželeli su nam tom prilikom još puno novih objekata i dobro poslovanje. 

 

{gallery}21rodjendanGomexa{/gallery}