B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

06.06.2016
Podrška GOMEX-a jubilarnoj "Banatskoj priči"

Podrška GOMEX-a jubilarnoj "Banatskoj priči"

Etno festival "Banatska priča" doživeo je minulog vikenda svoje jubilarno, deseto izdanje, okupivši na platou i parkingu kod doma mesnih zajednica na Bagljašu u Zrenjaninu najveći broj učesnika do sada.

 

Kišno prepodne u Zrenjaninu uslovilo je da deo programa bude prezentovan publici u zatvorenom prostoru, ali kada se oko podneva razvedrilo, manifestacija je zvanično otvorena i program nastavljen na centralnoj festivalskoj bini.
 
Podrška kompanije GOMEX za "Banatsku priču" nije izostala ni ovog puta. Punih šest godina naša kompanija predstavlja značajnog i pouzdanog partnera ovog jedinstvenog događaja. Kako je jedan od strateških ciljeva GOMEX-a očuvanje etno nasleđa na teritoriji na kojoj posluje, dobra saradnja između organizatora Festivala i naše kompanije nastaviće se i u narednim godinama.
 
Na ceremoniji otvaranja desete, jubilarne "Banatske priče", publici su se obratili predstavnici lokalne samouprave i organizatora, a u ime generalnog pokrovitelja govorio je direktor za finansijske i opšte poslove Dragan Ranisavljević.
 
"Zaista je potpuno očekivano i sasvim prirodno da kompanija, poput GOMEX-a, koja je društveno odgovorna i još iz Banata, podrži "Banatsku priču" i festival narodnih običaja i gastronomije Banata" - istakao je Ranisavljević.
 
Oko 100 učesnika, udruženja i samostalnih izlagača na velikom prostranom parkingu i platou ispred mesnih zajednica na Bagljašu predstavilo se svojim kreativnim proizvodima, predmetima koji imaju upotrebnu vrednost, ukrasnim rukotvorinama, kolačima i slatkišima. 
 
Etno festival "Banatska priča" organizuje Asocijacija za razvoj "Bagljaš" uz podršku Mesne zajednice "Veljko Vlahović" koja je na dan održavanja Festivala ujedno obeležila i svoj dan.
 

 

{gallery}etnofestival2016{/gallery}