B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

26.12.2016
Podela paketića zrenjaninskim vrtićima

Podela paketića zrenjaninskim vrtićima

Prigodnim novogodišnjim paketićima, naša kompanija obradovala je u ponedeljak, 26. decembra, dečake i devojčice iz gradskih vrtića u Zrenjaninu, a simbolična primopredaja džakova punih slatkiša i slaniša obavljena je u vrtiću "Leptirić".

 

Kako to već obično biva, mališani nisu krili svoje oduševljenje pred punim džakovima sa logom GOMEX-a, a u njihovo ime zahvalile su nam se vaspitačice.

 

Tokom boravka u vrtiću "Leptirić" u zrenjaninskom naselju "D-3" saznali smo i da su skoro svi klinci i klinceze pisali pisma Deda Mrazu, a najviše su se tražili igračke za male majstore i male lekare, zatim lutke i plišani medvedići, a bilo je i "ozbiljnijih" zahteva poput mobilnih telefona i tablet uređaja.

 

Ova donacija kompanije GOMEX vrtićima u Zrenjaninu predstavlja nastavak veoma uspešne saradnje između naše kompanije i Predškolske ustanove, započete pre par godina.

 

Saradnja je i tokom 2016. godine imala uzlaznu putanju, a predstavnici GOMEX-a i Predškolske ustanove saglasni su u oceni da će ova saradnja i tokom 2017. godine biti produbljivana i učvršćivana.

 

{gallery}Podelapaketica2016{/gallery}