B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

24.10.2016
Pimp your bike, Zrenjanin

Pimp your bike, Zrenjanin

Zrenjaninska omladinska razvojna organizacija - ZORO, u okviru projekta "Pimp Your Bike", organizovala je tokom minulog vikenda na Trgu slobode u Zrenjaninu manifestaciju pod nazivom "Biciklističke igre".

 

Pokrovitelj ovog događaja bila je kompanija GOMEX, potvrđujući još jedanput visok stepen brige o mladima i njihovoj konstantnoj edukaciji.  

 

Program je bio namenjen učesnicima od 12 do 35 godina, koji su imali priliku da provere svoje poznavanje saobraćajnih pravila i pokažu ciklo-veštine kroz osam zanimljivih i zabavnih igara na biciklističkom poligonu.

 

Organizatori su pripremili i mini kontrolni zadatak, simulaciju raskrsnice, vijugavu vožnju oko čunjeva, "zločesti" kontra-korman, nabacivanje biciklističkih guma, akrobatsku vožnju po tankoj liniji, ciklo-reciklažu i jednu banatsku vožnju "natenane”.

 

Grupa mladih entuzijasta zaljubljenika u bicikle pre dve godine udružila je svoje snage i energiju u Zrenjaninsku omladinsku razvojnu organizaciju ZORO i nastoje da animiraju mlade da se što više bave biciklizmom kao i da im olakšaju popravke i doterivanje dvotočkaša. 

 

{gallery}Pimpyourbike{/gallery}