B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

18.11.2016
Otvoreni prošireni kapaciteti

Otvoreni prošireni kapaciteti

Direktor kompanije GOMEX Goran Kovačević i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić u petak, 18. novembra svečanim presecanjem vrpce pustili su u rad prošireno skladište GOMEX-a u Zrenjaninu. Ovaj veoma značajan događaj za našu kompaniju predstavlja završetak poslova na proširivanju skladišnih kapaciteta koji su se sinhrono radili u Distributivnim centrima u Zrenjaninu i Šapcu, kao i u Rashladno-distributivnom centru u Zrenjaninu. Ukupna ulaganja u proširenje kapaciteta za sva tri objekta iznose oko 1.600.000 EUR-a i predstavljaju jedno od najznačajnijih ulaganja koje je GOMEX imao.
 
Gradonačelnik Janjić izrazio je veliko zadovoljstvo što jedna tako uspešna kompanija kakav je GOMEX radi i posluje u Zrenjaninu i najavio dodatna ulaganja gradske administracije u projekat privlačenja investitora.
 
Direktor Kovačevič objasnio je da je sada Distributivni centar Zrenjanin dobio dodatnih 4000 m2, što ukupno čini 8500 m2. Distributivni centar u Šapcu je dobio još 2300 m2 što ukupno čini 4800 m2, dok je Rashladno-distributivni centar u Zrenjaninu dobio dodatnih 550 m2 (skladišnog prostora) što ukupno čini 1550 m2.
 
Ovo je ujedno bila i prilika da direktor Kovačević najavi izgradnju velike hladnjače za voće i povrće u Zrenjaninu tokom marta 2017. godine. Radove na objektima poverili smo uglavnom lokalnim domaćim firmama, uz želju da i dalje osnažujemo preduzetnike i privrednike u sredinama u kojima poslujemo. Nakon završetka ovih projekata , kompanija GOMEX zaposlila je i nove radnike, što je još jedan od dokaza naše konstatne brige i o smanjenju stope nezaposlenosti. 
 
Svakako da će najveći benefit od ovih projekata imati naši potrošači, bez čije pomoći ništa od ovoga ne bi bilo moguće realizovati.
 
 
 

 

{gallery}Prosirenikapaciteti{/gallery}