B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

01.04.2016
Otvoreni objekti u Šidu i Lazarevcu

Otvoreni objekti u Šidu i Lazarevcu

Otvaranjem maloprodajnih objekata u Šidu i Lazarevcu, kompanija GOMEX nastavila je širenje svoje mreže na teritoriji Vojvodine i Srbije u skladu sa planovima koji su definisani početkom ove kalendarske godine.

Stanovnici Šida njihov prvi objekat GOMEX-a dobili su na adresi Masarikova ulica broj 75, dok je prvi objekat u Lazarevcu otvoren na adresi Nikole Vujačića broj 12. 
 
Prodajni prostor koji je na raspolaganju kupcima u Šidu iznosi blizu 190 m2, dok se potrošači u Lazarevcu od danas snabdevaju u prodajnom prostoru površine oko 160 m2.
 
U oba mesta, naši maloprodajni objekti opremljeni su po svim GOMEX standardima koji predviđaju spoljašne i unutrašnje brendiranje radnje, postavljanje svetlećih i drugih reklama, kao i planograme koji su u potpunosti prilagođeni očekivanjima onih koji će svoje kupovine obavljati u GOMEX-ovim radnjama u Šidu i Lazarevcu. Takođe, valja istaći da su police sa robom postavljene nadohvat ruke našim potrošačima.
 
Na kraju, uz standardno dobru i bogatu ponudu najraznovrsnijih artikala, uz naše već prepoznatljive robne marke 1/1, KVAK, Panoni, Uvek Treba i APRIL, kupci u Šidu i Lazarevcu od sada će biti u prilici da svoja domaćinstva snabdevaju kvalitetnim mesom i mesnim prerađevinama iz GOMEX-ovog Rashladno distributivnog centra kao i svežim voćem i povrćem naših partnera iz "Carske bašte".
 
 
{gallery}OtvaranjeLazarevaciSid{/gallery}