B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

12.08.2016
Otvoren treći Gomexov objekat u Beogradu

Otvoren treći Gomexov objekat u Beogradu

Novi, treći po redu maloprodajni objekat u Beogradu, kompanija GOMEX otvorila je u petak, 12. avgusta na adresi Ulica Matice srpske broj 109. Ovaj objekat, koji posluje u formi superete, radiće pod nazivom "Mirijevo".
 
Prodajni prostor u MP "Mirijevo" zauzima gotovo 220 m2, a potrošačima je na raspolaganju asortiman od blizu 4000 različitih artikala. Radno vreme objekta je od 07 do 22h od ponedeljka do subote i od 07 do 21h nedeljom.
 
O kvalitetu usluge brine se dvanaest novozaposlenih koleginica i kolega, a MP raspolaže sa dve kase, mlekaricom, voćaricom, mesaricom i svim ostalim, standardizovanim elementima GOMEX-ovih maloprodajnih objekata.
 
Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku "Graničar". Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije "Graničar", naročito kada su u pitanju naše kobasice (koktel ljuta, pivska i kobasica sa sirom), su izuzetno pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u MP "Mirijevo" deliti slično iskustvo.
 
Maloprodajni objekat "Mirijevo" ujedno je i 131. prodavnica u mreži maloprodajnih objekata našeg trgovinskog lanca.

 

{gallery}Otvaranjemirijevo{/gallery}